banner333

banner309

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektöründen Gümüşhane Üniversitesi'ne Nezaket Ziyareti

Gümüşhane Üniversitesi 26.10.2023, 08:51
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektöründen Gümüşhane Üniversitesi'ne Nezaket Ziyareti
banner400

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, iki üniversite arasında iş birliği fırsatları ve akademik bağların güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e misafirperverliği için teşekkür ederek, "İki üniversitemiz arasında kurulacak iş birliği ve dayanışma konularında yeni fırsatlar ve ilişkilerin güçlenmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her iki üniversitemizin eğitim öğretim başta olmak üzere bilimsel, akademik ve idari alandaki gelişimleri, karşılıklı iş birlikleri ve iyi niyet ilişkilerine bağlıdır. Bu sebeple de böylesi ziyaretlerin bizler açısından önemi büyüktür" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'in KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım'a kampüsü gezdirerek üniversitenin gelişimi ve alınan başarılar hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03