banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesinde Giysi Paylaşım Odası açıldı.

Gümüşhane Üniversitesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için Giysi Paylaşım Odası açıldı.

Gümüşhane Üniversitesi 20.04.2017, 16:02
Gümüşhane Üniversitesinde Giysi Paylaşım Odası açıldı.
banner400

GÜ’de İhtiyaç sahiplerine ücretsiz giysi

Gümüşhane Üniversitesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için Giysi Paylaşım Odası açıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından çoğu hiç kullanılmamış ve tamamı yeni durumdaki giysileri, çantaları, ayakkabı ve aksesuarları içeren “Giysi Paylaşım Odası” Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu’nun katılımıyla Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisler yanındaki prefabrik konutta ihtiyaç sahibi öğrencilerin hizmetine açıldı.

Yapılan açılışta konuşan Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu çok memnun olduklarını ve bu tür projelere daima destek vereceklerini belirterek, "Bizim için çok önemli bir proje diyebiliriz. Hem ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz buradan dilediklerini herhangi bir ücret ödemeden alabilecek ve hem de evinde kullanılmayan giysileri bulunanlar yardımda bulanabilecektir." dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Orhan Bingöl "Giysi Paylaşım Odası,  tamamen gönüllüğe ve ücretsiz paylaşıma dayalı bir projedir. Küçük bir butik olarak kabul edilebilecek Giysi Paylaşım Odası, çoğu hiç kullanılmamış ve tamamı yeni durumdaki giysileri, çantaları, ayakkabı ve aksesuarları içermektedir. Bizim buradaki amacımız üniversitemize kalıcı bir birim kazandırmak amacıyla öğrenciler arasında yardımlaşmayı arttırmaktır."dedi.

Giysi Paylaşım Odası, Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisler binası yanındaki merkezine ihtiyaç sahibi öğrencilerin ziyaretlerini ve kullanmadığı fazla giysisi olan yardımseverlerinde yardımlarını bekliyor. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37