banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi İle Gümüşhane Türk Sağlık-Sen Arasında Yüksek Lisans Anlaşması

Gümüşhane Üniversitesi 25.03.2022, 08:40
Gümüşhane Üniversitesi İle Gümüşhane Türk Sağlık-Sen Arasında Yüksek Lisans Anlaşması
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü ile Gümüşhane Türk Sağlık-Sen İl Temsilciliği arasında üyelerine özel Yüksek Lisans anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Gümüşhane Türk Sağlık-Sen üyelerinin Gümüşhane Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Üniversite bünyesinde açılacak tezsiz yüksek lisans bölümlerine kayıt yaptırmak istemeleri halinde yüzde 25 indirim uygulanacağı bildirildi.

Gümüşhane Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Dr. Ali ÇITLAK; ”Misyonumuz gereği, personellerimizin daha rahat ve huzurlu çalışabilmesi adına onlara yardımcı olabilmek için üyelerimizin sadece sosyal ve özlük hakları değil onların eğitim anlamında da her zaman destekçisi olma gayretindeyiz. Bu maksatla personelimizin lehine yapılacak tüm işler baş tacımızdır. Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü ve Türk Sağlık-Sen arasında yapılan protokol gereği artık Türk Sağlık-Sen üyelerimiz Tezsiz Yüksek lisans programlarından Yüzde 25 indirimli faydalanacaktır. Üzerinde uğraş verdiğimiz daha güzel işlerin müjdesini verme temennisiyle var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ayrıca sağlık personellerinin pandemiden dolayı geçmiş oldukları zor dönemde yapılan bu anlaşma ile moral desteği bulmalarına vesile olan başta Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK olmak üzere tüm üniversite personellerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45