banner333

banner309

Gümüşhane Torul Taraftarı İyi Bir Misafirperverlik Örneği Gösterdi

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in Yenişehir Belediyesi ile sahasında yaptığı karşılaşmada Torullular'ın iyi bir misafirperverlik örneği gösterdiğini söyledi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 21.01.2013, 09:16
Gümüşhane Torul Taraftarı İyi Bir Misafirperverlik Örneği Gösterdi
banner400
 Mayda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir maç seyrettiklerini ve Gümüşhane Torul Gençlik'in güzel bir galibiyet aldığını belirterek, "Yenişehir Belediye'yi 3-1 gibi net bir skorla yendik. İki takım da çok iddialıydı. Alınan galibiyetle bütün halkımızla birlikte galibiyet sevincini yaşadık" dedi.

Ligin ilk yarısında Yenişehir Belediyesi ile Bursa'da oynanan karşılaşma sonrası Gümüşhane Torul Gençlik otobüsünün kurşunlanmasından dolayı konuk takım ile gelen misafirlerde ciddi bir tedirginlik olduğunu kaydeden Mayda, şunları söyledi:

"'Gelir gelmez de onu ifade ettiler. 'Çekiniyoruz' şeklinde. Biz kendilerine 'o yönde bir kaygıları olmaması gerektiğini' söyledik. Gümüşhane'nin diğer bölgelerden farklı olduğunu ifade ettik. Hiçbir üzücü olayın olmayacağını taahhüt ettik. Maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında da Torullular iyi bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Maç sonrasında güzel bir sohbetten sonra kendilerini uğurladık. Ben bu yönünle bütün Torul ve Gümüşhane halkına teşekkür ediyorum. Olması gereken budur."

"Rekabet ve mücadele tribünde, dışarıda değil, sahada yapılmalıdır" diyen Mayda, şunları kaydetti:

"Zaten gelen misafirlerimiz de Bursa'daki saldırının kendileri dışında olduğunu söylediler. Biz de algımızı ve tepkimizi sahada gösterdik. Güzel ve iddialı olduğu kadar centilmence bir karşılaşma izledik. Biz galibiyet sevincimizi yaşarken misafirlerimizi de güzel bir şekilde uğurladık. Geniş güvenlik önlemleri de almadık. Çünkü biz vatandaşlarımızın bizim gibi davranacaklarını biliyorduk. Halkımız da bizi mahcup etmedi. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:07
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:31
Yatsı 21:04