6w Led Spot

Emlak 27.02.2023, 08:55
6w Led Spot

Led aydınlatma çeşitlerini birçok alanda kullanarak avantajlı sonuçlar bulabilirsiniz.  Watt özelliklerine göre seçim yaparak sayı belirlemeden önce firmamıza başvurabilirsiniz.

En şık 6w led spot modellerini mağazamızda bularak kolayca temin edebilirsiniz.  Teknik özelliklerine göre sayı belirleyerek birkaç adımda sepete ekleme yapmanız önerilir. Kampanya dahilindeki sınırlı sürede geçerli satış fiyatlarımızı kaçırmamanızı öneriyoruz.

6w Led Spot Nedir? Özellikleri Neler?

Led aydınlatma çeşitlerinden 6w led spot ürünü etrafa beyaz ışık yayar. Spot olarak isimlendirilmesinin nedeni sıva içine yerleşiminin yapılmasıdır. Bir ortamda tavanda bulunan sıva zeminin içerisine bölgesel şekilde yerleşim söz konusudur. Sıva içerisine yerleştirilecek ürünlerin sayısı için birim ölçüye göre hesaplama yapmanız önerilir.

Işık yayma özellikleri 200 Volt ve 6 Watt birimlerine denk gelmektedir.  Teknik özelliklerine göre bir alanda çok sayıda 6 Watt led spot alabilir ve ortama dengeli bir görünüm sağlayabilirsiniz.

6w Led Spot Ne İşe Yarar?

Oldukça özel bir ürün olan led spot lamba birçok açıdan avantajlıdır. Temel amacı etkili bir aydınlatma olduğu için kullanıldığı alanda eşit bir ışıklandırmayı hedefler. Aydınlatıcı etkisini bir üründe ne kadar genişliğe kadar gösterdiği hesaplandığında doğru sonuçlar verecektir.

  • Kullanımı ve yerleştirilmesi pratik bir üründür. Kasa özellikleri deliğe geçmeli şekilde uygulama öncesi kolaylık sağlar.
  • 6 watt downlight panel özelliği sayesinde, düşük ışık gereken alanlarda memnuniyet verir.
  • Güvenli kullanımı olan bir sisteme sahiptir. Kullanıldığı alanda iş yeri verimini artırmayı destekler.
  • Tavanda konumlandığı yer ve çevresini ekonomik şekilde aydınlatır.
  • Dekorasyona katkıları vardır. İş yerlerinde kullanım esnasında gösterişli bir sistem sunar. Bu da marka değerine dolaylı yoldan katkı sağlaması demektir.
  • Evlerinizde kullanacağınız led spot keyifli bir çocuk odası tasarımına katkıda bulunur. Ev içinde her alanda renkli ve güzel bir dekorasyonun önemli aşamasını oluşturacaktır.
  • Tavan aydınlatması olarak düşük enerjili bir ürün olduğu için dilediğiniz sayıda alabilirsiniz. Alan büyüklüğüne göre led spot miktarını siz belirleyebilirsiniz.

6w Led Spot Nerede Kullanılır?

Tavan aydınlatması yerleştirilecek olan her yerde 6 watt led spotları kullanabilirsiniz. Ev, iş yerleri ve tavanı olan her ortamda bu ürünlerden alabilirsiniz. Bir tane kullanımı genelde çok küçük alanlar için idealdir. Kiler tavan aydınlatmasında tek üründen alabilirsiniz. Geniş metre kare alanlarda birim metre küp hesaplamasına göre sayı belirlenerek ilerlemek gerekir. Aşırı aydınlatmanın göz sağlığına zararını da düşünerek kullanmanız gerekecektir.

Sıva altı led armatür modellerini kış bahçeleri tavanlarında da kullanabilirsiniz. Bahçe yapılanmalarının içerisindeki ışıklandırma gereken alanlarda oldukça keyifli bir ortam sağlayacaktır.  Sıva altı ve sıva üstü led spot lambası kullanmanın avantajlarını siz de hissedebilirsiniz.

Tasarruflu Led Spot

Tasarruflu led spot aldığınızda bütçenize önemli katkı sağlamış olursunuz. Piyasaya göre uygun fiyatlardan bulacağınız indirimli 6 watt led spot çeşidini sitemizden hemen alabilirsiniz. Dilerseniz kullanacağınız alanlara göre yedekleme yaparak kriz dönemlerine karşı önlem da alabilirsiniz. Garanti süresi bir yıl olan ürünümüzü bu detaya göre de temin edebilirsiniz.

Aydınlatma ürünleri harici ihtiyaçlarınız varsa, diğer kategorileri de görmeniz önerilir. Led çeşitlerini incelerken şerit ledler, neon, hortum ledler de eklenerek kullanılabilir. Uygulanacak alana göre modül ledler de sıkça tercih edilmektedir. Ayrıca güç kaynağı, adaptör, inventör, aplikler de sayfamızdaki yerini almış durumdadır.

Müşteri danışma hattı üzerinden bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Alacağınız ürünün sorunsuz şekilde kullanıma devamı için danışmanlık almanız önerilir. Bir tıkla dilediğiniz ürüne ulaşarak hızlı kargo avantajını yakalayabilirsiniz. 6w led spot fiyat incelemesini geç kalmadan yapmanızı öneriyoruz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59