banner333

banner309

Türkiye Hafıza Şampiyonu Gümüşhane'de

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane Şubesinin düzenlemiş olduğu "Hafıza Teknikleri ve Sıradışı Düşünme Yolları" konulu seminerine Türkiye Hafıza Şampiyonu Mücahit Aköz katılım sağladı.

Eğitim 20.03.2018, 08:00 20.03.2018, 14:13
Türkiye Hafıza Şampiyonu Gümüşhane'de
banner400

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane Şubesinin düzenlemiş olduğu "Hafıza Teknikleri ve Sıradışı Düşünme Yolları" konulu seminerine Türkiye Hafıza Şampiyonu Mücahit Aköz katılım sağladı.

Mücahit Aköz, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji mezunudur. Henüz lise yıllarında iken bu alanda çalışmalarını sürdürmekteydi dünyaca otorite sayılan isim ve kurumların İngiltere ve Japonyadaki uluslar arası seminerlerine katıldı. Bu seminerlerden elde etmiş olduğu bilgileri Türkiye'de insanlarla paylaştı. Ardından 2009 ve 2013 yıllarında katıldığı Türkiye Hafıza Şampiyonasında Türkiye rekorlarını kırarak şampiyonluk elde etti. Ardından 2012 ve 2013 yıllarında Londra da gerçekleştirilen Dünya Hafıza Şampiyonasında ülkemizi temsil eden tek beyin atleti olmuştur. Hafıza teknikleri üzerine yazmış olduğu akıllı hafıza ve düşünce haritaları isimleri ile iki kitabı bulunmaktadır. Mücahit Aköz şuan merkezi İstanbul da bulunan ofisinde hafıza ve öğrenme üzerine eğitimlerini sürdürmektedir.

Akzöz,  birçok şehirde üniversite ve STK ların ev sahipliğinde seminerlerine devam etmektedir.

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane Şubesi de Türkiye Hafıza Şampiyonu Mücahit Aköz'ün katılımları ile hafıza teknikleri ve sıra dışı düşünme konulu seminerlerini dört noktada gerçekleştirdi. Aköz vermiş olduğu seminerlerde sıra dışı ders çalışma yöntemi, sınava hazırlık, kolay ezber yapma yöntemleri ve motivasyon, dikkat eksikliği hakkında bilgilendirmede bulundu. İlk olarak Gümüşhane Kültür Merkezinde tüm lise öğrencilerine hitap eden Aköz ardından kız ve erkek imam hatip liselerinde sunumlarını gerçekleştirdi. Son olarak Gümüşhane Üniversitesinde sunumunu gerçekleştiren Aköz Gümüşhane genelindeki tüm öğrencileri hafıza teknikleri ve sıra dışı düşünme konulu semineri ile bilgilendirilmiş oldu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48