banner333

banner309

Seydi Doğan Okul Müdürleri İle Toplantı Yaptı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim okul müdürleri ile toplantı yaptı.

Eğitim 10.07.2019, 10:57
Seydi Doğan Okul Müdürleri İle Toplantı Yaptı
banner400

Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, Şube Müdürleri Onur Aydın, İlyas Günay ve okul müdürleri katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında özverili çalışmalarından dolayı öğretmen ve yöneticilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, bundan sonraki yapılacak olan çalışmalarda başarılar diledi.

Doğan, LGS Liselere geçiş sınavını geride bıraktığımız bu günlerde Ülke genelindeki yerimizden ve İl düzeyinde okul bazlı değerlendirmeler yapılarak gerçekçi bir karnenin elde edildiğini, bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalarla Ülke genelinde üst sıralara çıkılacağını, omuzlarımızdaki yükün ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Destekleme ve Yetiştirme kurslarında 8 bin öğrencimizi kurslara dahil ederek sürecin yürütüldüğü artısıyla ekisisiyle kursların değerlendirilmesi yapıldığında yüzlerce veriye ulaşıldığını ve bunların bize yol gösterici olduğunu söyledi.

Gümüşhane Bir Eğitim Şehri

Gümüşhane’nin bir eğitim şehri olduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, akademik bir çabanın ilkokul-ortaokul ve ortaöğretim boyutunda alt yapıya sahip olduğunu anlık verilerin bağlayıcılığından ve eğitim öğretim sürecinde bir ışık niteliğinde olduğunu ve bunu özveri ve çabayla ele aldığımızda ivmenin yukarı doğru yükseldiğini her zaman görüleceğini ifade etti.

 Yaklaşık 3 saat süren toplantıda 2018-2019 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi, Yeni Ortaöğretim Tasarım uygulaması değerlendirilmesi, eğitim öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler, 2019-20120 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında yapılacak çalışmaların belirlenmesi, Yaz döneminde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurs hazırlık ve uygulamalarının değerlendirilmesi ve Ortaöğretim okullarına bağlı öğrenci pansiyonlarının genel durumu ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11