banner333

banner309

Konuk Olduğu Evde Kitap Okudu

Gümüşhane Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen GümüşHANEler Okuyor Projesi büyük ilgi görüyor. 

Eğitim 05.04.2018, 13:02
Konuk Olduğu Evde Kitap Okudu
banner400

Gümüşhane Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen GümüşHANEler Okuyor Projesi büyük ilgi görüyor. 

Proje kapsamı içerisinde hem öğrenciler, hem de veliler kitap okuyor. 

Müdür Doğan, GümüşHANEler Okuyor Projesinin kapsamı içerisinde Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Neşe Yılmaz’ın evine konuk oldu. 

Neşe YILMAZ’ı evinde ailesi ile birlikte kitap okuyan İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Yılmaz ailesine kitap hediye ederek projeye katılımlarından dolayı aileye teşekkür etti. 

Bir Kıvılcım Olarak Başlayan Projemiz Okullarımızda Çok Daha Geniş Bir Ağa Ulaştı 

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, “Müdürlüğümüz olarak başlattığımız ve yürüttüğümüz GümüşHANEler Okuyor Projesi bütün ayaklarıyla beraber uygulanıyor. Bir kıvılcım olarak başlayan projemiz okullarımızda çok daha geniş bir ağa ulaştı. Öğrencilerimiz projeye tam anlamıyla sahip çıkmış durumda. Hem okullarda kitap okuyorlar, hem kahvehaneleri ziyaret edip kıraathaneye dönüşmesi için faaliyetler düzenliyorlar hem de evde aileleriyle beraber kitap okuyorlar. Aynı şekil de öğrenci velileri de sürece dâhil olmuş durumda. Gelinen nokta okuyan bir Gümüşhane için umut verici. Hanelerde kitap okumanın önemine inanıyoruz. Okullarımızda veli ziyaretleri ve veli ile okuma saatleri devam ediyor. Bu ziyaretlerde bizlere evini açan velilerimize, öğrencilerimize ve katılan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.  

Öğrenci velisi Cengiz Yılmaz, “Projeden çok memnunum, Gümüşhane valiliğimize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Günümüz teknoloji çağı, insanlar bilgiye çok kolay ulaşabiliyorlar. Özellikle çocuklarımız bilgiyi internet ortamından öğreniyor fakat her zaman kaynağı belli olmayan bilginin doğruluğu da tartışılır. Bu proje ile çocuklarımız ve aileler kitap okumak suretiyle bilgiyi kaynağından alıyor, güvenli bilgi alıyor. Projeye tüm halkımızın katılmasının toplumumuzun doğru bilgiye ulaşma açısında önemsiyorum.” dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’a Şube Müdürü Adem doğan, Kanuni Ticaret Meslek Lisesi müdürü Nihat Olgun ve okul öğretmenleri eşlik etti. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34