banner333

banner309

"Haydi Beşler Yüzmeye" Projesi Devam Ediyor

Torul İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sportif  etkinlikler   çerçevesinde okullarda öğrenim gören 5.Sınıf öğrencileri ( 51 Kız,  51 Erkek ) görevlendirilen  öğretmenleri eşliğinde haftanın 4 (dört) günü yüzme havuzuna gidiyor. 

Eğitim 13.04.2018, 11:10
"Haydi Beşler Yüzmeye" Projesi Devam Ediyor
banner400

Torul İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sportif  etkinlikler   çerçevesinde; İlçe Kaymakamlığı, Belediye başkanlığı, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Müdürlüğü arasında yapılan ‘’HAYDİ BEŞLER YÜZMEYE’’ PROJESİ protokolü ile okullarda öğrenim gören 5.Sınıf öğrencileri ( 51 Kız,  51 Erkek ) görevlendirilen  öğretmenleri eşliğinde haftanın 4 (dört) günü yüzme havuzuna gidiyor. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren yüzme havuzunda görevlendirilen öğretmen ve yüzme antrenörleri eşliğinde  İlçe Milli Eğitim Müdürüğü ile  İl Gençlik  ve Spor Müdürlüğü tarafından belirlenen  program ve seanslar dahilinde yüzme kurslarına başladı. 

Kurslarına katılan öğrencilerimizin yüzmeyi öğrenmekten duydukları heyecan ve sevinci paylaşırken bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler. 

     Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, “Her zaman olduğu gibi, bu spor faaliyetinde de bizden desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ile ev sahipliği ve katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.” dedi 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38