banner333

banner309

Gümüşhaneli Üniversiteliler ‘‘ KURULTAY ’’ da Buluştu

İstanbul daki Hemşehri Avukatlarımızdan, GÜDEF Yönetim Kurulu Üyesi ve Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneğimizin (GÜSİAD) Üniversitelerden Sorumlu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi olan Av. Yunus AKÇAY tarafından organize edilen Gümüşhaneli Üniversiteliler Kurultayında, hemşeri üniversiteli gençlerimiz kahvaltılı programda bir araya geldi.

Eğitim 16.09.2019, 18:33 16.09.2019, 23:16
Gümüşhaneli Üniversiteliler ‘‘ KURULTAY ’’ da Buluştu
banner400

İstanbul’da Gümüşhaneli üniversiteli öğrencilere burs desteklerinin sağlanması staj konularında yardımcı olunması eğitim süresince parttaym iş konusundaki destekler, fabrika ve işletme gezileri, koçluk eğitimi, destekleyici eğitim programları konusundaki görüşmelerin oldukça verimli bir program oldu . 
Programda Öğrencilerin de katılımcılardan ve sivil toplum kuruluşlarından beklentileri  ifade edildi.

Burs veren ve verecek dernek ve vakıf temsilcilerinden YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, ŞİDEF Genel Başkanı ve Şiran Eğitim Kültür Vakfı Temsilcisi Serkan Kaya, Sancaktepe Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Mücahit Sezgin, Yağmurdereliler Dernek Başkanı Sadık Yazıcı’nın katıldığı programa ayrıca Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ümit Şahin, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tosun, Ceza Mahkemesi hakimi Mehmet Doğan, AK Parti Sultanbeyli önceki dönem ilçe başkanı ve Marmara Bölgesi Koordinatörü Ali Sevinç, Sultanbeyli Şoförler Esnaf Odası Başkanı Sefa Polat, Ensar Vakfı Sultanbeyli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sedat İnan, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Kurucu Başkanı Zeki Yurt,  Sultanbeyli Özel Akrida Anaokulu Sahibi ve Duymadık Köyü Derneği Başkanı Yunus Çırak, Oylumdere Köyü Derneği Başkanı Mustafa Kurt, İstanbul Atom Enerjisi Nükler Araştırma Merkezi Yöneticisi Dr. Bektaş Karakelle’nin katıldığı programda protokol konuşmaları ve plaket takdimleri gerçekleştirildikten sonra hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59