banner333

banner309

Gümüşhaneli Öğrenciler Kahvaltıda Buluşuyor

Gümüşhaneli üniversiteli öğrenciler 9 martta kahvaltıda buluşuyor.

Eğitim 05.03.2014, 08:09 05.03.2014, 08:11
Gümüşhaneli Öğrenciler Kahvaltıda Buluşuyor
banner400
 Konu hakkında açıklama şu şekilde;

       Gümüşhaneli Sanayici ve İşadamları Derneği ‘nin (Güsiad)  bünyesinde kurulmuş olan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (Günöp)  bir yılı aşkın zamandır faaliyet göstermektedir. Amaçları platformun tüm Türkiye’de ki üniversite öğrencileri tarafından duyulması ve bilinirliği arttırmaktır. Bu süre zarfında özellikle İstanbulda ki öğrencileri kapsayan birçok etkinlik yapıldı. Bunlardan bazıları; Öğrenci ve işadamlarının katıldığı kahvaltı etkinliği, İstanbul  Feshane Gümüşhane günleri katılımı, öğrenci ve işadamlarının katıldığı iftar organizasyonları, Metalik Fikirler Proje yarışmasına destek verilmesi, Öztiryakiler Teknik gezisi vb. etkinlikleridir.

        Gümüşhaneli üniversite öğrencilerimiz ülkenin dört bir yanında eğitim hayatına devam ediyor. Yeni yılda da siz değerli öğrencilerimizi ve tabiî ki işadamlarını yeni bir kahvaltı etkinliğinde bir araya getirmek istiyoruz. Katılmak isteyen bütün Gümüşhaneli üniversite öğrencisi arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca platforma üye olmak isteyen arkadaşlarımız da mail ya da sosyal medya aracılığıyla bize ulaşabilirler.

                                                                          Muhammet Ömür ÇUKUTLİ

                                                                            GÜNÖP Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

Etkinlik Adresi ve Zamanı : 9 Mart Pazar Saat 10:00 Yildiz Teknik Üniversitesi Hisar Tesisi Rumelihisarüstü Mh. Salihbey Sok. No:6 Rumelihisari / ISTANBUL

 

İletişim:   www.gunop.org

                 www.facebook.com/gunop.org

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39