banner333

banner309

Gümüşhane'de ödül töreni yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılında düzenlenen değişik konularda ve türlerdeki yarışmaların ödül töreni yapıldı.

Eğitim 08.06.2017, 19:10 09.06.2017, 13:31
Gümüşhane'de ödül töreni yapıldı.
banner400

Öğrenciler Ödüllerini Aldılar
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılında düzenlenen değişik konularda ve türlerdeki yarışmaların ödül töreni yapıldı.
15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Doğan, Seyit Tok, okul- kurum müdürleri veliler ve öğrenciler katıldı.
Gümüş Kütüphane Projesi Kapsamında öğrenci ve velilere yönelik düzenlenen “Kitap Okuma Yarışması”,  öğrencileri yazmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen “ Genç Yazarlar Hikaye Yarışması” , “Darbeden Demokrasiye: 15 Temmuz demokrasi Zaferi” Konulu kompozisyon yarışmalarının yanı sır; Milli Birlik ve Kahramanlık konulu “Kitap Okuma Yarışması ve Bilim ve Sanat Merkezi’nden “Sarıkamış Beyaz Şehadet” adlı kitabın yazarı öğrenciler ödüllendirildi. 
Programda ayrıca “e-twinning” projesi kapsamında yaptığı çalışmalarla Ulusal Destek Servisince desteklenen Işıl Sema Doğan İlkokulu Müdürü Orhan Köse’ye “Okul Kalite Etiketi”, İngilizce öğretmeni Sinem Bozalan’a “Ulusal Kalite Etiketi” verildi. 
Ödülleri dağıtılan bir diğer çalışma da “Sofrada Sıfır Artık Projesi” kapsamında düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler oldu. İl Milli eğitim Müdürlüğü, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gümüşhane Belediyesi arasında yapılan protokolle yürütülen proje kapsamında Bin 952 öğrenciye birebir eğitim verilmiştir. 
İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan “ bu tür yarışmaların düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğrenci ve velilere katılım sağladıkları için, öğretmen ve idarecilere rehberlik ettikleri için, bu tür organizasyonların sorumluluğunu taşıdığı için Ar-Ge Birimi’ne teşekkür ederek önümüzdeki yıllar bu tür etkinliklerin fark edilen eksikliklerini gidererek yeniden ve daha kaliteli bir şekilde yeniden düzenleneceğini belirtti. 


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44