banner333

banner309

Gümüşhane Dışına Atanan 15 Üyenin Onuruna Veda Yemeği Düzenledi

Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi, Milli eğitim Bakanlığı tarafından yapılan sınavlar sonucunda ülkemizin değişik il ve ilçelerine şube müdürü atanan 15 üyesinin onuruna veda yemeği düzenledi.

Eğitim 02.05.2014, 08:49 02.05.2014, 08:52
Gümüşhane Dışına Atanan 15 Üyenin Onuruna  Veda Yemeği Düzenledi
banner400
           Çimenler Otelde düzenlenen veda yemeğine, Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli AĞAÇ,  İl Mili Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Şükrü BAŞ, Mesut OLGUN; İl Maarif Müfettişleri Başkanı Şahmettin KAYA, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Eğitim Bir Sen şube yönetim kurulu üyeleri,ilçe temsilcileri  merkez ve ilçelerden şube müdürlüğü olarak atana n Eğitim Bir Sen üyeleri katıldı.

Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli AĞAÇ, yemek programına katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında uzmanların “Ayrılmak kolay ancak iyi ayrılmak zor”  görüşüne vurgu yaparak bu arkadaşlarımız zoru başaranlardır. Arkalarında hoş bir seda bırakarak ayrılıyorlar, gerek sendikal anlamada gerekse iş hayatlarında Milli Eğitim’in temel amacı olan iyi insan iyi vatandaş yetiştirme noktasında üzerlerine düşen sorumlulukları bihakkın yerine getirmişlerdir. Uzun süre mesai birlikteliği yapmış olan bu arkadaşlarımızın aramızdan ayrılması bizleri üzse de şube müdürlüğü sınavını kazanarak Türkiye ortalamasında ilimizi ilk üçe taşıdıkla rı için tebrik ediyor şahsım ve sendikam adına başarılar diliyorum.”dedi.

Mili Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Şükrü BAŞ, Eğitim Bir Sen Gümüşhane şubesi yaptığı bu güzel etkinlikten dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Eğitim Bir Sen ilimiz eğitime her zaman katkı sağlamıştır. Düzenlemiş olduğu etkinliklerle bu göstermiştir. Bu çalışmalarda emeğimi geçen şube başkanı ve yönetim kuruluna ve Eğitim Bir Sen camiasına teşekkür ediyorum. Şube müdürü olarak atanan arkadaşları tebrik ediyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Şube müdürü olarak atananlar adına konuşma yapan Murat ESKİCİOĞLU “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum sendikamızın bu anlamalı ve nazik etkinliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Sendika, her zaman yanımızda olarak bizlere güç verdi. Böyle bir yapının içinde olmaktan her zaman mutluluk duydum. Bu süreçte de desteklerini, esirgemeyen şube başkanımız ve yönetim ekibine arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum”dedi.

Programa katılan İl Milli eğitim Müdürlüğü yöneticileri, sendika ilçe temsilcileri ve ataması yapılan şube müdürleri bu anlamlı programdan duydukları memnuniyeti ifade ererek Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi yönetimine teşekkürlerini bildirdiler.

Şube müdürü olarak atatan Eğitim Bir Sen üyelerine Gümüşhane iline verdikleri hizmetler için verilen plaketlerin takdiminin ardından program son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46