banner333

banner309

Ercan Çimen GTSO'yu ziyaret etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret ederek göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar ve devam eden projeler hakkında sunum yaptı.

Eğitim 14.12.2016, 18:28
Ercan Çimen GTSO'yu ziyaret etti.
banner400

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN GTSO’YU ZİYARET ETTİ

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret ederek göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar ve devam eden projeler hakkında sunum yaptı.

Göreve başladıkları ilk andan itibaren bu şehre ve bu şehirde yaşayarak yaşadıkları topraklara gönül bağı ile bağlı olan insanlara hizmet etme heyecanını kaybetmeden çalıştıklarını belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’yi daha yaşanılır ve örnek bir şehir yapabilmek için tüm belediye çalışanları ve yönetimiyle birlikte daha fazla çalışarak ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.

‘BİZLERE HER ZAMAN ÖNCÜLÜK EDEN BİR KURUM OLMUŞTUR’

15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki duruşu ile seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimize sahip çıktıkları için başta GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve tüm GTSO yöneticilerine teşekkür eden, Başkan Çimen; "Hain FETÖ'cüler tarafından sadece ülkemizin yönetimine değil, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, onuruna, şerefine yönelik darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz akşamı, haince bir saldırıya kalkıştılar. Belki de düşmanlar bile bunlar gibi savunmasız insanların üzerine bombalar yağdırıp, tanklarla, tüfeklerle ateş etmezdi. Ancak hesap edemedikleri bir şey vardı. O da halkımızdı. Vatandaşlarımız, ellerinde ay yıldızlı bayrağı, gönlünde vatan sevgisiyle hainlere karşı koydu. Bu süreç içerisinde de Gümüşhane Ticaret Odası başkanımız ve odamız ilk andan itibaren bizlerle birlikte meydanlardaydı ve son güne kadar da hep birlikte demokrasi nöbetlerimize devam etti. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası değerli başkanımızla birlikte her zaman bizlere öncülük eden ve yanımızda olan bir kurum olmuştur.Buradan bir kez daha değerli başkanıma bir vatan ve Gümüşhane sevdalısı olarak yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

‘MAĞRİFET İLTİFATA TABİDİR’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ise Mağrifetin iltifata tabi olduğunu, Başkan Ercan Çimen’inde göreve geldiği günden itibaren Gümüşhane adına güzel hizmetler yaptığını bu hizmetlerinde iltifata tabi olduğunu söyledi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak Gümüşhane adına yapılmış veya yapılacak olan her güzel hizmetin destekçisi olacaklarını vurgulayan Başkan Akçay, birlik ve beraberlik ve koordinasyon içerisinde istişare ile yapılan her işinde başarılı olacağını söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11