banner333

banner309

Avrupa'da Muhteşem Başarı

Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Öğretmeni Funda KUVVET YILMAZ koordinatörlüğünde Azerbaycan, İtalya, Polonya ve İspanya ortaklığında yürütülen “Social Lİghts in TeenEyes” eTwinning projesi Ulusal destek servisi tarafından hem Ulusal hem de Avrupa kalite etiketine layık görüldü.

Eğitim 27.09.2019, 13:15
Avrupa'da Muhteşem Başarı
banner400

Proje bünyesinde öğrencilerin 21.yy becerileri kazanmaları konusunda çok yönlü çalışmalar yapıldığını dile getiren Funda KUVVET YILMAZ, öğrencilerin sportif faaliyetlerin yanı sıra dil, kültürel ve teknolojik becerilerin geliştirilmesi adına eTwinning projelerinin oldukça uygun bir ortam sunduğunu belirtti ve proje faaliyetlerini şöyle özetledi:

“Web 2.0 araçlarının sıklıkla kullanıldığı projede öğrenciler aynı zamanda farklı ülkelerden akranları ile çevrimiçi dersler yaparak yabancı dil becerilerini geliştirdi ve farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu. Sportif faaliyetler açısından kız öğrenciler yüzme kursuna gönderildi. Ebru çalışmaları ile sanatsal etkinlikler yapıldı. Artırılmış gerçeklik uygulamaları ile dersler daha kalıcı ve eğlenceli hale getirildi. Yurtdışından öğrencilerle kültür alışverişini içeren mektup arkadaşlıkları kuruldu.”

UDS tarafından pedagojik yenilik, teknoloji kullanımı, iş birliği ve iletişim gibi kategorilerde değerlendirilen projenin kalite etiketlerini Funda KUVVET YILMAZ ve Okul Müdürü Köksal DUMAN’a Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan takdim ederek tebrik ve teşekkürlerini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09