banner333

banner309

Atatürk Ortaokulunda Ödül Töreni Düzenlendi

Atatürk Ortaokulu belge töreni düzenledi. Rehberlik Araştırma Merkezinde Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen belge töreninde 32 veliye sertifika, 23 öğrenciye MP3 player,3 öğretmene Altın, Kur’an-ı Kerim ve yemek çeki verildi.

Eğitim 28.05.2013, 16:18
Atatürk Ortaokulunda Ödül Töreni Düzenlendi
banner400
 Okul Müdürü Köksal Duman; “Öğrencilere bilgi, beceri, tutum ve alışkanlıkların kazandırılmasının ve bunların kalıcı olmasının sadece okulda yapılan çalışmalarla mümkün olmayacağı; öğrencilerin daha iyi yetiştirilmesi için okulun yanında velilerin de bu çalışmaları desteklemesi gerekir. Okulda yapılan eğitim öğretim çalışmalarının veli destek ve ilgisiyle anlam kazanıp kalıcı olacağı düşünceleriyle yola çıkarak okul rehberlik servisi tarafından başlatılan “anne-baba okulu”nun öğrencileri olan velilerimize sertifikalarını verdik. Amacımız vatanını, milletini seven; dürüst, güvenilir; ufku açık çağdaş ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir” dedi.

Okul müdürü Köksal Duman’ın açılış konuşmasının ardından program daha sonra 2 haftalık eğitim sonucunda 32 veliye sertifikaları, her yıl geleneksel hale getirdikleri kitap okuma yarışmasında dereceye giren velilerin ödülleri, Kutlu Doğum münasebetiyle okulda düzenlenen çeşitli yarışmaların ödülleri, öğretmen ve öğrenciler arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında ilk üçe giren öğretmenlerin ödülleri; İl Mili Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Eğitim Denetmenler Başkanı Şahmettin Kaya, Şube Müdürü Aynur Bilgin, Okul Müdürü Köksal Duman ve Müdür Yardımcısı Eyyüp Zengin tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş;  “Toplumun en önemli müessesi ailedir. Aile ağacının en kıymetli meyvesi çocuklarımızdır. Çocuklarımız bizim her şeyimizdir. Hayatımız boyunca bütün gayretimiz onların iyi bir insan olması içindir.

Onlara karşı sorumluluğumuzun farkında olmalıyız. Zaruri ihtiyaçlarını karşılamakla görevlerimizi yerine getirmiş olmalıyız. Vatanını seven değerlerine bağlı, büyüğüne saygılı, küçüğünü seven, iletişim kurabilen, bilgili, ahlaklı bir bireyin yetiştirilmesine aileler olarak gayret etmeliyiz. Böylesi bireylerden oluşacak toplumlar huzurlu ve mutlu toplumlar olacaktır. Bu manada gayret içinde olan ailelerimizi ve bu misyonun yerleşmesine gayret eden eğitim kurum müdürlerimizi ve saygıdeğer öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum ” dedi.

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Eğitim Denetmenler Başkanı Şahmettin Kaya, Şube Müdürü Aynur Bilgin, okul müdür Köksal Duman, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Nihat Dülgeroğlu, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11