banner333

banner309

Yeşilbük’te Şampiyon Gorzaf Elitspor

İstanbul Avcılar’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Yeşilbük Beldesi Derneği futbol turnuvası görkemli final karşılaşması ile sona erdi.

Dernek 29.01.2023, 22:56 01.02.2023, 09:08
Yeşilbük’te Şampiyon Gorzaf Elitspor
banner400

Avcılar’da gerçekleşen turnuvanın final öncesi Üçüncülük maçı oynandı. Yeşilbük Elitspor, Gorzaf Yıldızlarspor’u yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Zevkli geçen final müsabakasında Gorzaf Cityspor’u yenen Gorzaf Elitspor turnuvanın Şampiyonu oldu. Final sonrası şampiyona kupası ve sporculara madalyası Yeşilbük Beldesi Derneği Başkanı Zafer Canan ve Yeşilbük Belediyesi Başkanı Sezai Doğan tarafından takdim edildi.

Turnuvaya katılım sağlayan tüm takım ve sponsorlara teşekkür eden Yeşilbük Beldesi Dernek Başkanı Zafer Canan;” Bugün Gümüşhanemize, Şiranımıza ve Yeşilbük Beldemize yakışır bir turnuvayı yüzümüzün akıyla bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek olarak genç arkadaşlarımızı kaynaştırma amacıyla yaptığımız bu tip faaliyetleri önemsiyoruz. Bugünün şampiyonu, kazananı Yeşilbük ve tüm gençlerimiz olmuştur. Başta şampiyon Gorzaf Elitsporumuz olmak üzere turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın başından sonuna bizleri yalnız bırakmayan sponsor olan kıymetli iş insanlarımıza, sporcu gençlerimize, Yeşilbük halkına ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bir başka faaliyette buluşmak dileğiyle herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yeşilbük Beldesi turnuvası final etkinliğine Yeşilbük Belediyesi Başkanı Sezai Doğan, Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Akdemir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Akdemir, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcıları Yalçın Onur ve Cemil Sarı, ŞİDEF Danışma Kurulu üyesi Necati Kaya, İş İnsanı Fikri Gürer ve çok sayıda Yeşilbüklü katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48