banner333

banner309

TEK GÜMDER’de, Gürbüz Şeker Dönemi

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni başkanı Şiran Seydibaba köylü hemşerimiz Gürbüz Şeker oldu.

Dernek 28.02.2020, 23:51
TEK GÜMDER’de, Gürbüz Şeker Dönemi
banner400

Merkezi Çerkezköy’de bulunan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği önceki gün yaptığı olağan genel kurulla yeni yönetimini belirledi. 6 yıldan bu yana dernek başkanlığı görevini yürüten Hasan Hatipoğlu, başkanlığı kendi ile birlikte başkan yardımcılığı yapan Gürbüz Şeker’e devretti.

SEÇİMLERE TEK ADAY OLARAK GİRDİ

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği önceki gün dernek binasında genel kurul gerçekleştirdi. 6 yıldır başkanlık görevini sürdüren Hasan Hatipoğlu aday olmazken, başkan yardımcılığı görevini yapan Gürbüz Şeker seçimlere tek aday olarak girdi. Derneğin yeni başkanı olan Gürbüz Şeker “Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı sosyal faaliyetlerde görev alan mesaisini hemşehrilerinin uğrunda dernek için harcayan, 6 yıldan bu yana başkanlığımızı yapan sayın Hatipoğlu’na tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisinden aldığımız bayrağı kendisi gibi lekeletmeden koruyup kollayacağız ve bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Yönetimiz ile birlikte geçmişte olduğu gibi gelecekte de Çerkezköy’de Gümüşhaneliler derneğinin en iyi yere gelmesi için çalışacağız. Çerkezköy için her türlü sosyal ve kültürel projede aktif rol üstleneceğiz” dedi.

YÖNETİM BELLİ OLDU

Gürbüz başkanlığındaki yeni yönetimde derneğin başkan yardımcılığına Gökhan Handanoğlu, Genel Sekreterliğe Taşkın Akın seçilirken, yönetim kurulanda Temel Bilgin, Yasin Keleş,  Alaaddin Meral ve Summani Muslu yer aldı.

Kaynak: Çerkezköy Haber

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34