banner333

banner309

ŞİDEF, Avcılar Belediyesini Ziyaret Etti

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Yönetim kurulu üyeleri, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’yi makamında ziyaret etti. Ayrıca hemşerilerimiz olan Avcılar Belediye Başkan yardımcısı Adnan Akgül ve Meclis Başkan vekili Mahir Doğanı’da ziyaret ettiler.

Dernek 02.08.2018, 08:05 02.08.2018, 14:01
ŞİDEF, Avcılar Belediyesini Ziyaret Etti
banner400

ŞİDEF Yönetim kurulunun nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Başkan Benli;” Şiranlılar uzun süreden beri tanıdığım başarılı , Çalışkan insanlardır. Bulundukları yerlere hep katma değer katmıştır. İnşallah yeni kurulan ŞİDEF’i bizde ziyaret ederek faaliyetlerine katılırız. Tekrardan bu nezaket ziyareti için ŞİDEF yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ziyaret Sonu ŞİDEF Genel Başkan vekili Çal Köyü Dernek Başkanı Necla Gündoğan , Başkan Handan Toprak Benli’ye Şiran Halk Eğitim Müdürlüğünde yapılmış heybe çanta hediye etti.

Başkan Benli’de ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya’ya “Bütün Yollar Avcılar’dan Geçer” adlı sempozyumun kitabını hediye etti.

ŞİDEF Yönetimi ayrıca  Avcılar Belediye Başkan yardımcısı hemşerimiz Adnan Akgül ve Avcılar Belediye Meclis Başkanvekili hemşerimiz Mahir Doğan’ı ziyaret etti. Her iki hemşerimiz ŞİDEF’e başarılar dileyerek, faaliyetlerinde üzerlerine düşecek desteği vereceklerini söyledi.

ŞİDEF Kurucu Genel Başkanı Serkan Kaya;”Avcılar Belediyesinde çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Belediye başkanı Handan Hanıma bizlere göstermiş olduğu ilgi alaka İçin ŞİDEF Yönetimi adına teşekkür ederim. Bizlere her daim kapıları açık olan kıymetli hemşerilerimiz Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Akgül ve Meclis Başkan vekili Mahir Doğan beyede çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46