banner333

banner309

Selimiye’de Salih Celepçi Dönemi

Gümüşhane Şiran Selimiye Köyü Kalkınma, Dayanışma, Yardımlaşma, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanlığına Bolu Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepçi seçildi.

Dernek 31.08.2019, 10:12
Selimiye’de Salih Celepçi Dönemi
banner400

Gümüşhane Şiran Selimiye Köyü Derneği 6. Olağan Genel kurulunda mevcut başkan Kemal Celepçi’nin aday olmadığı genel kurulda Salih Celepçi Selimiye Köyü’nün yeni dernek Başkanı oldu. Köyüne hizmet etmek için yola çıktığını belirten yeni Başkan Celepçi;” Gurbette her daim köyümüze nasıl hizmet ederizi düşünürüm. Aklımda bazı projeler var. Bunları faaliyete geçirmek için dernek başkanlığına talip oldum. Çalışmalarımıza başladık.Çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın.  Köyümüzü Gümüşhane kamuoyunda en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. Derneğimize bugüne kadar hizmet eden dernek başkanlarımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim”dedi.

Salih Celepçi Kimdir?

10/12/1970 Tarihinde Gümüşhane –Şiran- Selimiye Köyünde doğdum.    İlkokulu  Selimiye Köyünde,  Ortaokul ve Liseyi Zonguldak Ereğli İmam Hatip Lisesinde okudum.Üniversiteyi     Hacettepe Üniversitesi  Eğitim Bilimleri Fakültesi,Eğitim Proğramları ve Öğretim Bölümünden mezun olarak meslek hayatıma başladım.İlk atama depo tayini olarak  Bolu Atatürk İlköğretim Okulu  sınıf öğretmenliğine,oradan Bolu  Mudurnu Çamyurdu Köyü Müdür Yetkili sınıf öğretmenliğine, sınıf öğretmeni olarak görev yaparken askere gittim.Askerliğimi  Yedek Subay öğretmen olarak askerlik MUŞ –HASKÖY ilçesinde yaptım.Askerlik dönüşü Bolu -  Mudurnu Çamyurdu Köyü Müdür yetkili sınıf öğretmenliğine devam ettim. Branş değişikliği yaparak Rehber Öğretmenliğe geçtim. Mudurnu Dumlupınar İlköğretim Okulunda  Rehber Öğretmenlik yaptım. Buradan Müdür Yardımcılığı sınavını kazanarak  Mudurnu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdür Yardımcılığı yaptım. 2007-2010 Tarihlerinde Mudurnu Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda Müdür Vekili olarak görev yaptım. 08/02/2010- Mudurnu Çok Programlı Lisesi Okul Müdürlüğüne asaleten atandım.Daha sonra Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olaraj görev yaptım. Buradan Mengen  Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak atandım..Şuan Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktayım .Evli ve 2 erkek 1 Kız çocuğu  babasıyım.

Haber 29 Ailesi olarak Selimiye köyü Derneği yeni başkanı Salih Celepçi’yi tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Yorumlar (1)
selimiyeli 5 yıl önce
hayirli uğurlu olsun seli̇mi̇ye köyümüz i̇çi̇n çok i̇yi̇ oldu.sayin müdürüm her zaman yanindayiz.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59