banner333

banner309

Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği, Gazzelilere yardım ulaştırıyor

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde faaliyet gösteren Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği, İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (İNSAN VAKFI) aracılığıyla Gazze'ye yardım ulaştırıyor.

Dernek 16.10.2023, 08:56
Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği, Gazzelilere yardım ulaştırıyor
banner400

GÜSAD Başkanı Süleyman Sezgin Gümüşkoza Gazetesine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki sivil halka yönelik saldırılarının devam ettiğini belirterek, "Çatışmaların başladığı günden bu yana Gazze'de 3 bine yakın kardeşimiz hayatını kaybetti. Elektrik ve su ambargosu nedeniyle Gazzeli Müslümanlar çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldı. Gazzeliler sağlık, gıda ve her türlü insani yardıma muhtaç durumda." dedi.

Sezgin, GÜSAD olarak bu zulme ve kardeşlerimizin ihtiyaçlarına duyarsız kalmadıklarını belirterek, Gümüşhanelileri İNSAN VAKFI organizasyonları ile Gazzeli kardeşlerine yardıma davet etti.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların bizzat GÜSAD'a ulaşabileceklerini belirten Sezgin, "Gün Gazze'de ki kardeşlerimize yardım etme günüdür. Yapılacak yardımlar İNSAN VAKFI ile birlikte kardeşlerimize en kısa sürede ulaştırılıyor. Gümüşhaneli kardeşlerimizin Filistinli çocukların yardım çağrısına kayıtsız kalmayacağını biliyorum. Rabbim niyetlerini kabul eylesin." diye konuştu.

GÜSAD'ın Gazze'ye göndereceği yardımlar arasında gıda, ilaç, hijyen malzemesi ve barınma malzemeleri yer alıyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27