banner333

banner309

Pehlivan, GÜSİAD Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığına Atandı

Güsiad- Gümüşhane sanayici ve İşadamları Derneği,  Türkiye Ukrayna işadamları dernek başkanı işadamı hemşerimiz Burak Pehlivan’ı Güsiad dış ilişkiler komisyon başkanlığına atadı. 

Dernek 02.05.2023, 17:09 03.05.2023, 08:44
Pehlivan, GÜSİAD Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığına Atandı
banner400

Güsiad- Gümüşhane sanayici ve İşadamları Derneği,  Türkiye Ukrayna işadamları dernek başkanı işadamı hemşerimiz Burak Pehlivanı’ı Güsiad dış ilişkiler komisyon başkanlığına atadı. 

Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın tarafından yapılan açıklamaya göre, değerli iş insanı hemşerimiz Burak Pehlivan uzun yıllardır yurtdışında iş yapan başarılı bir iş insanıdır. Aynı zamanda üyemiz olan Sn. Pehlivan,  uzun zamandır yurtdışında iş yapan ve yapmak isteyen üyelerimizle  aktif iletişim halinde olan bir arkadaşımızdır. Kendisi ulusal boyutta iş dünyasına bir çok katkılar sağlamış ve hepimizin de takdir ettiği başarılı girişimcidir. Kendisiyle görüştük, yönetim kurulumuzla bu konuda oluşturduğumuz gündemde, yönetim kurulu kararımızla dış ilişkiler Komisyonu başkanlığına ataması yapıldı. Güsiad üyelerimizden yurtdışında ticari ve sanayi alanında ilişkileri olanların rahatlıkla iletişim kurabileceği arkadaşımız, zaman zaman üyelerimize  yurtdışındaki iş fırsatları konusunda bilgilendirmeler yapacak. 

Yurtdışında başka ülkelerde iş yapan hemşerilerimizin kendisi ile iletişimini de sağlayarak Güsiad’ın yurtdışı müteşebbislerini bu şekilde büyük iş ailemizin bir parçası yapmayı hedefliyoruz.Yakın zamanda bu konu kapsamında yapacağımız etkinlikleri üyelerimize paylaşacağız. Sn. Pehlivan’a, 
bu anlamlı ve önemli görevi üstlenmesinden dolayı yönetim kurulumuz adına kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46