banner333

banner309

Murat Kazancı Gümüş Akademi’nin Aralık Ayı Konuğu Oldu

Ekişehir’deki Gümüşhaneliler Derneği tarafından üniversitede okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen  ‘Gümüş Akademi’nin Aralık Ayı konuğu Metasoft Bilgisayar Bilgi İşlem Hizmetleri Ltd. Şti’nin yöneticisi Maden Mühendisi Murat Kazancı oldu.

Dernek 25.12.2023, 08:59
Murat Kazancı Gümüş Akademi’nin Aralık Ayı Konuğu Oldu
banner400

Ekişehir’deki Gümüşhaneliler Derneği tarafından üniversitede okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen  ‘Gümüş Akademi’nin Aralık Ayı konuğu, Eskişehir’deki Bilişim Sektörünün önemli firmalarından birisi olan Türkiye’de yaklaşık 50 ilde Hastane yazılımları hizmeti sunan Metasoft Bilgisayar Bilgi İşlem Hizmetleri Ltd. Şti’nin yöneticisi Maden Mühendisi Murat Kazancı oldu.

Aralık ayı toplantısına Dernek Başkanı İrfan Ataman , Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Hüseyin Turhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu,Yön.Kurulu Üyesi Tuncay Aydın başta olmak üzere Eskişehir Osmangazi , Anadolu ve Eskişehir Teknik Üniversitelerinde okuyan öğrenciler katıldı.

2023 Yılının son Gümüş Akamedi toplantısına; Diş hekimliğinden, Mühendisliğe, Hukuk Fakültesinden, Eğitim Fakültesine kadar bir çok Fakültede eğitim gören öğrenciler katıldı.

Toplantının açılışını yapan proje koordinatörü Hüseyin Turhan, mesleğinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla topluma örnek olmuş, ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan işini düzgün ve dürüst yapan kişilerle  gelecekte benzer işlere imza atabilecek geleceğimiz olan gençleri bir araya getirmeye,onların varsa sorularını cevaplandırmaya yönelik çalışmaları kapsayan Gümüş Akademi’yi önemsediklerini belirtti. Turhan açıklamasında Metasoft firmasının değerli kurucusu Mehmet Taşkın Beye ve Yönetici Murat Kazancı Beye Gümüş Akademi’ye verdikleri destek için teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Eskişehir Gümüşhaneliler Dernek Başkanı İrfan Ataman’da yaptığı değerlendirmede katılan gençlere ve Metasof firmasına teşekkür etti. Derneğin imkanları ölçüsünde bu aydan itibaren üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere  burs vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Mad.Müh.Murat Kazancı Bilişim sektörüne nasıl girdiklerini hangi aşamalardan geçip bugünlere geldiklerini anlattı. Kazancı konuşmasında özetle şunları dile getirdi: “Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneğimize sizlerle bizleri buluşturduğu için teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan önceki Gümüş Akademi programlarını basından takip ettim.Öğrencilere yönelik bu projenin yürütülmesi,gençlere önem verilmesinden memnun olduğumu ifade etmek isterim.Yaptığımız işten çok kısa bahsedecek olursam şirket olarak 2003 yılından itibaren Sağlık Bakanlığı’na bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri/Hastaneleri ile Üniversitelerin Diş Hekimliği Fakültelerinin uygulama hastanelerine yönelik Diş Hekimliği Bilgi Sistemleri yazılımı geliştirmekteyiz. Ayrıca, Finans, Stok Yönetimi, Klinik Mühendislik gibi farklı alanlarda da proje bazlı iş geliştirme çalışmaları ve hizmetler sunmaktayız.” Dedi.
 

TAKIM ÇALIŞMASINA ÖNEM VERİN

Üniversite okumak için geldiğiniz Eskişehir’de kendinizi yetiştirmek, geliştirmek için her türlü imkanın mevcut olduğunu söyleyen Murat Kazancı gençlere tavsiye niteliğinde olan sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “Ne yaparsanız yapın işinizi sevin ve istekli olun. Ayrıca hedefiniz olsun ve o hedefinizin peşinde yürümeyin koşun. Kitap okuyun.Hatta ne bulursanız okuyun. Elinize şiir kitabı geçti onuda okuyun.Özellikle bizim sektörde bilişim ve yazılım sektöründe yabancı dil çok önemli. Artık küresel bir dünyada global şirketlerde bir değil birkaç yabancı dil bilmek gerekiyor. O yüzden zamanınızı iyi değerlendirin, yabancı dilinizi bir değil birkaç tane yapın.Ayrıca sosyal ve kültürel etkinliklere katılın.Soyal sorumluluk projelerinin içinde olmaya çalışın.Takım çalışmasına önem verin.Bu sayede yeni kişilerle tanışma imkanı bulursunuz.”dedi.

Çağdaş teknolojileri kullanarak müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı başaran Metasoft firması, Anadolu Üniversitesi Teknopark ofisinde 30 uygulama geliştirici, saha çalışmalarında ise 50 uygulama desteği uzmanıyla hizmet vermekte.

Gümüş Akademi birlikte günün hatırası olarak fotograf çekimiyle sona erdi.

Murat KAZANCI Kimdir?

20.07.1969 Gümüşhane Kelkit İlçesi Gümüşgöze Beldesinde dünyaya geldi. 1987 yılından beri Eskişehir’de   Üniversite ve Ticari hayatında yaşamına devam eden Kazancı, 2000 yılında kurdukları  Metasoft Bilgisayar adlı bilişim firması ile yaklaşık Türkiye’nin 50 ilinde Sağlık söktöründe hizmet vermektedir. Aile Şirkerti olan Metasoft Firması ile ilk başta sanayi ve hizmet sektörlerine hizmet sunarak faaliyetlerine başlamış, 2003 yılından itibaren ise T.C. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ve Hastanelerine Diş Hekimliği Bilgi Sistemi hizmeti sunmaktadırlar.Maden Mühendisi olan Murat Kazancı evli ve 2  Çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55