banner333

banner309

İncedereliler, Esenyurt'ta Buluştu

Gümüşhane Şiran İncedere Köyü’nün düzenlediği, birlik beraberlik gecesi Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Dernek 25.03.2014, 22:49 25.03.2014, 22:53
İncedereliler, Esenyurt'ta Buluştu
banner400

 

Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen geceye İncedereliler ve çevredeki Gümüşhaneliler yoğun ilgi gösterdi.  Foklör ekibi ve sanatçılar Serpil Sarı, İbrahim Marancı, Hüseyin Kaya, Gonca Coşkun türküleri ile salondakilere keyifli anlar yaşattı.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu;” 10 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde  Esenyurt’u köyden bir şehir havasına kavuşturduk. Muhtar’ın yaptırdığı bir sağlık ocağı olan Esenyurt’a 2 hastane ve 26 sağlık ocağı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bir hemşeriniz olarak  şunu bilmenizi isterimki sizleri utandıracak hiçbir iş yapmadım. Bu sene son dönemim ,inşallah 30 Mart sizlerin desteği ile son kez yine zafer bizim olur.Geceyi tertipleyen Şiran İncedere Köyü derneği yönetimini tebrik eder,  hepinize saygılarımı sunarım” dedi.

 

İncedere Köyü Dernek Başkanı Tacettin Türkmen;” Bu gece için bize büyük destek veren, Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na  özellikle teşekkür ederim. İncedere köyü olarak, Gümüşhaneliler olarak her daim sayın başkanımızın destekçisiyiz ve yanındayız. Ben bu geceye katılan tüm hemşerilerime ve gecede büyük emek sarfeden yönetim kurulu üyelerine, sponsorlarımıza  ve köylülerime teşekkür ederim” dedi.

 

İncedere köyü derneği yönetim kurulu üyeleri Başkan Kadıoğlu’na, kendi resminin bulunduğu yağlı boya tablosu hediye etti.

 

Programa, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özkan Ateş, Avcılar Belediye meclis üyesi Feride Doğan, Esenyurt Belediye Başkan danışmanları İhsan Akdemir, Hakan Yılmaz, GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, GÜSİAD Başkan Vekili Yüksel Yalçın, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Üsküdar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Gürbüz Gök, Beykoz Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Kenan Güldalı, Avcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Özcan Özbey, GİYAD Başkanı Serkan Kaya,  Sevdamız Gümüşhane Platformu Başkanı Seçuk Balta, Ak Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi adayı Togay Çoban, MHP Esenyurt Belediye Meclis üyesi adayı Ramazan Türkmen, Ak Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi adayı Ali Susuz, İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Baki Türkmen, Ardıçlı Mahallesi Muhtar Adayı Sebahattin Daşdelen, Şiran Yeşilbük Beldesi Dernek Başkanı Yalçın Onur,  Şiran Babacan Köyü Dernek Başkanı Şeref Küçük, Gökdere köyü Dernek Başkanı İlker Şahin, AVGÜYAD Yönetim Kurulu üyesi Kamil Koç, GİYAD Genel Sekreteri Bayram Kaya, Esenyurt Gümüşhanespor başkanı Hakkı Akdemir, Şair Güngör Celep ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

 

Not: Resim galerisi güncellenecektir.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48