İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ayakkabı Hediye Edildi

Seydibaba Platformu ve Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, Gümüşhane, Şiran’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere 480 çift ayakkabı hediye edildi.  

Dernek 12.10.2018, 11:10 12.10.2018, 15:55
İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ayakkabı Hediye Edildi

Seydibaba Platformu ve Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, Gümüşhane, Şiran’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere 480 çift ayakkabı hediye edildi.  

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Seydibaba Platformu tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Gümüşhane, Şiran’da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı hediye edildi. Yeni ayakkabılarına kavuşan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.  

Şiran’da ki Şehit Turgay Türkmen İlkokulu’nda gerçekleşen programa, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kürşat Candemir, Seydibaba Platformu Başkanı Bayram Küçük, kurum müdürleri ve ilçenin ileri gelenleri katıldı. 

Programda konuşan Şiran İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kürşat Candemir, Seydibaba Platformu’nun bu güzel ve anlamlı sosyal sorumluluk projesinden dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Candemir, “Bu tür etkinlikler gurbette yaşayan hemşerilerimiz ile ilçemizde yaşayan halkımız arasında bir iyilik köprüsü kuruyor. Bu tür etkinliklerin diğer platform ve derneklerimize de örnek olması gerek” dedi.  

“ALAN EL VEREN ELDEN ÜSTÜNDÜR” 

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kürşat Candemir, günün anısına Seydibaba Platformu Başkanı Bayram Küçük’e teşekkür belgesi takdim etti. 

Seydibaba Platformu Başkanı Bayram Küçük ise, “Biz; Alan el, veren elden üstündür diyerek, çocukların mutluluğu, gülüşü ve tebessümünün her şeyin üzerinde olduğuna inanıyoruz. Yaşanılabilir ve yeni bir dünyayı çocuklarla inşa edebiliriz. Dünya gülümseyen ve mutlu olan çocuklarla daha güzeldir ve bizim buna çok ihtiyacımız var” diye konuştu. 

Projeye Destek Olan İş İnsanı ve STK Yöneticileri 

Mehmet TUVALAK 

Fazıl AYDIN 

Ömer İlker KÜÇÜK 

Özlem KAPUCU 

Ümit ŞEKER 

Bayram KÜÇÜK 

GİAD Genel Sekreteri Mehmet Sulhi ŞAHİN 

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan KAYA 

Programa Katılan İlçe Protokolü 

Şiran Belediye Başkanı Yavuz ALTIPARMAK 

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kürşat CANDEMİR 

Seydibaba Platformu Başkanı Bayram KÜÇÜK 

Şiran Halk Eğitim Müdürü Zahit KAYA 

Şiran İlçe Özel İdare Müdürü Serdar ÇETİNKAYA 

Şiran Nüfus Müdürü İhsan TAŞTAN 

Şiran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Kürşat DAĞDELEN 

Şiran Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarık ŞAHİN 

Şiran Akademispor Başkanı Ersin ŞAHİN 

Seydibaba köyü muhtarı Celal YALÇIN 

Seydibaba köyü ileri gelenleri 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11