banner333

banner309

GÜYAD'dan Çanakkale Gezisi

GÜYAD derneği bölgesindeki üye ve hemşehrilerimize yönelik Çanakkale Şehitliğini ziyaret için Çanakkale gezisi düzenledi.

Dernek 13.05.2014, 15:44 14.05.2014, 00:36
GÜYAD'dan Çanakkale Gezisi
banner400

GÜYAD derneği bölgesindeki üye ve hemşehrilerimize yönelik Çanakkale Şehitliğini ziyaret için Çanakkale gezisi düzenledi.

 Çanakkale gezisi faaliyeti ile alakalı bilgi veren Güyad başkan yardımcısı Mehmet Fatih Çoban; derneğimizde düzenlediğimiz Çanakkale şehitlerini anma programından ardından üyelerimizin bu atmosferi daha iyi ve yerinde yaşamaları için 2 otobüs ile yaklaşık 100 dernek yöneticisi ve bölgemizde yaşayan dernek üyelerimizle Çanakkale şehitliğine bir gezi programı düzenledik. Üye hemşehrilerilerimizle birlikte Çanakkale savaşının cereyan ettiği bütün cepheler, Şehitlik Abidesi, Conk Bayırı, 57.Tümen, Kilitbahir, Seddülbahir, Anafartalar, müzeler ve tarihe tanıklık etmiş bütün mekanlar gezilerek o günler anlamaya, anlatılmaya ve anılmaya çalışıldı.

Güyad Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çoban “Yapılan şehitlik gezisinin çok verimli geçtiğini belerterek ;Şanlı tarihimizde kahramanlık destanlarından biride Çanakkale zaferidir. Bu zaferin milletimiz için apayrı bir önemi vardır. Üyelerimizle birlikte Çanakkale’ye giderek kahraman Mehmetçiklerimizin ülkemizi düşmanlardan korumak için nasıl mücadele ettiğini yerinde gördük.

Güyad olarak düzenlemiş olduğumuz bu organizasyonun yapılmasında büyük çaba sarfeden başta Güyad Başkanımız Tahsin Söğüt olmak üzere Başkan Yardımcımız Hüseyin Güner'e, Yönetim kurulu üyelerimiz Tahsin Tekinırk'a ve Efendi Akyol'a teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca Çanakkale gezimiz sırasında bizlere katkı sağlayan Ümraniye Belediyesine ve Üsküdar Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48