banner333

banner309

GÜSİAD’dan Aydın Doğan Ziyareti

GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlık Divanı, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ı ziyaret etti.

Dernek 03.02.2019, 12:04
GÜSİAD’dan Aydın Doğan Ziyareti
banner400


 
GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlık Divanı,  Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette, her yıl Güsiad tarafından Gümüşhaneli Üniversite Öğrencilerine sağlanan burslara katkıları ve bugüne kadar olan desteklerinden dolayı Güsiad Yazılı Türk Bayraklı rölyef ve teşekkür plaketi takdim edildi. 
Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın, ziyaretle ilgili şu açıklamaları yaptı; 
Sayın Aydın Doğan Güsiad’ımızın Kurucularından olup, Onursal Başkanımızdır. Kendilerini dernek başkanlık divanı olarak ziyaret ettik. Derneğimizde yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Kendilerinin katılımı ile “İş Dünyasındaki Gelişmeler Gündemi”  teması ile  Mart- Nisan ayı gibi, Güsiad üyelerimizle bir araya geleceğiz. Doğan Medya Grubu, Türk basınındaki 40 yıllık başarı öyküsü ile  ülkemiz ve uluslararası medya kuruluşları nezdinde  önemli bir yer edinmiştir. Grup ayrıca, üretim sektöründe de birtakım yatırımlar yapmış tüm iştirakleriyle  Türkiye’de  7 kez birincilik, 7 kez ikincilik, ilk 10 da 3 kez, ilk 40 da 4 kez olmak üzere  vergi şampiyonluğuna sahiptir.  Bunun yanında, Meslek Yüksek Okulları, Öğrenci Yurtları ve Meslek Liseleri, ilköğretim okulları ve spor salonları yaptırmak suretiyle başta eğitim alanı olmak üzere,  hem Gümüşhane’mizin hem de ülkemiz genelinde Aydın Doğan Vakfı bir iyilik merkezi haline gelmiştir. Sn.Aydın Doğan,  Gümüşhane’de Organik Tarım, Çağrı Merkezi, Maden İşletmeleri ile de istihdam sağlamış, yerel samimi ifademizle kendisi Gümüşhane’mizin emicesi, altın adamlarımızdandır. Sayın Aydın Doğan, Güsiad’ımızın kuruluşunda emekleri olmuş, Genel Başkanlığını üstlenmiş, kuruluş sonrasında da bir çok başlıktaki çalışmalarımıza destekleri olmuştur. Güsiad olarak,  Gümüşhane Üniversitesi’nde kurulacak İnşaat Laboratuvarı Projemize destekleri konusunda da görüşmemiz olmuştur, dedi. 
DOĞAN: SİYASETLE HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK, 

Güsiad Onursal Başkanı Aydın Doğan, “Doğan Grubunun medya sektöründen çekilmesinde siyasetin hiçbir baskısının söz konusu olmadığını, tamamıyla kendi irademizle alınmış bir karardır. Demirören grubunun da bu işi yapabileceğine inandığımız için sattık. Öte yandan Sayın Cumhurbaşkanımızla da görüşüyoruz, hükümetle de,  hiçbir siyasi ya da siyasetçi  ile sorunumuz yok” , ülkemiz zor günlerden geçiyor, siyasilerimizin yükleri ağır, Allah kolaylık versin, dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Doğan Grubu Merkez Binasının  arka tarafında bulunan camide, geçtiğimiz günlerde karşılaştıklarını kendileri ve meclis başkanı Sayın Binali Yıldırım ile birlikte üçlü sohbetimiz olmuştur, dedi. 

GÜMÜŞHANE ATA TOPRAKLARIMIZDIR

Gümüşhane benim çocukluk anılarımın hatıralarımın mekânıdır. O toprakları unutmam mümkün değildir. İnsanları cana yakın, duygusal bir ruh yapısına sahiptir. Nerede bir hemşerimize rastlasak sarılmalı sohbetler olur, herkes birbirine değer verir, onore eder. Bizde hemşericilik herkesin birbirini desteklemesi, gönül hukuku kurmasıdır. Öte yandan, sivil toplum kuruluşlarının ülkenin gelişiminde önemli rolleri olduğunu belirten Doğan, Güsiad ilimiz için çok değerli bir sivil toplum oluşumudur. Bu kurum üzerinden çok başarılı çalışmalara imzalar atılabilir. Hemşerilerimiz münferiden çok başarılı işler yapıyorlar, bu beceriler işbirliğine dönüşürse güç birliğine dönüşür. Bu fırsatları değerlendirmek gerekir, en kısa zamanda da geniş katılımlı bir program yapılması faydalı olacaktır, dedi. 
Programa Başkanlık Divanı üyeleri Güsiad Onursal Başkanı YTÜ İİBF Dekanı Prof.Dr.Kenan Aydın, Atilla Kesler, Dr.Metin Akagün, Muammer Beyaz, Yaşar Topçuoğlu ve Genel Sekreter Soner Keleş iştirak ettiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37