banner333

banner309

Güsiad Gümüşhane’de Yeni Başkan Murat Akçay

Güsiad Gümüşhane Şube Başkanlığı görevini en son yapılan Genel Kurulda devralan Ali Ateş’in İyi Parti Gümüşhane İl Başkanı olarak seçilmesinin ardından şube yönetim kurulu başkanlığından istifa etti. Ateş’in istifasının ardından Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı yeni görevini, yönetim kurulu üyesi aynı zamanda daha önce şube başkanlığını yürütmüş Murat Akçay’a devraldı.

Dernek 04.05.2018, 00:34 12.06.2018, 09:10
Güsiad Gümüşhane’de Yeni Başkan Murat Akçay
banner400

Yönetim Kurulunda yapılan görev değişikliği sebebi ileilgili açıklama yapan Ali Ateş;
“Sivil Toplum Kuruluşlarının siyaseten bağımsız yapılarda olması gerektiğini savunanlardanım. Siyasette aldığım görev sebebi ile Güsiad Şube Başkanlığı görevimden ayrılmam üzere yönetim kuruluna bilgi verdim.Yönetim kurulu olarak  yeni dönem için konuyla ilgili gerekli görüşmeleri yetkili kurullarımızda değerlendik.Müteakiben, görevden feragat ederek, istifa ettim. Yönetim Kurulumuzda yaptığımız istişarelerle başkanlık görevini daha önceki dönemlerde başkanlığımız yapmış Sn.Murat Akçay bey üstlenmiştir. Kendisi aynı zamanda şubemize uzun yıllar hizmet etmiş emektarlarımızdandır.
Ben, Güsiad Gümüşhane şubemizin uzun yıllar yönetim kurulu ve başkanlığını üstlendim. Gücümüz yettiğince faydalı olmaya gayret ettim. Ancak siyasetteki görevimiz sebebi ile bir görev değişikliği gerekiyordu.  Bundan sonraki süreçte şube başkanımız Sn.Murat Akçay beye ve yönetim kurulumuza destek için gayret edeceğiz. Görev süremde çalışmalarımızda destek olan Gümüşhane Şube ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Yeni dönemimiz ilimize ve şubemize hayırlı uğurlu olsun, dedi.


 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49