banner333

banner309

GÜSAD Başkanı Mücahit Sezgin’in Öğretmenler Günü Mesajı

Sancaktepe Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Mücahit Sezgin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Dernek 24.11.2017, 20:02
GÜSAD Başkanı Mücahit Sezgin’in Öğretmenler Günü Mesajı
banner400

Mesajında, Sürdürülebilir eğitim politikalarının ve nesiller arası bilgi aktarımının ancak ve ancak nitelikli eğitim kadroları ile gerçekleştirilebileceğinin vurgulayan Mücahit Sezgin, öğretmenlere hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Sezgin mesajına şöyle devam etti. “ Değerli öğretmenlerimiz; Bir ülkeyi ayağa kaldıran ve ileri taşıyan siyasetçiyi, ekonomisti, dilbilimciyi, doktoru, mimarı, mühendisi, hukukçuyu, sanatçıyı, sporcuyu vb. tüm kesimleri öğretmen yetiştirmektedir. Bir ülkede öğretmen niteliği kadar siyaset yapılabilmekte, adalet tesis edilebilmekte,şehirler tasarlanabilmekte ve ekonomik ilerlemeler sağlanabilmektedir. Öğretmen kadar bir toplumun tümünü etkileyen bir meslek var mıdır? Öğretmenini nitelikli yetiştiren toplumlar geleceğe yön vermekte ve refah seviyelerini yükseltmektedirler. Yabancı dil öğretmenini nitelikli yetiştiren toplumlar ise dünya üzerindeki gelişmeleri eğitimin en alt kademesinden başlayarak öğrenenlerine doğru bir şekilde aktarmakta ve onların hayal dünyalarını geliştirerek içlerindeki cevherleri ortaya çıkarmalarına rehberlik etmektedirler. Bu kutsal mesleği icra ederken sorumluluğunuzu yerine getireceğinize güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmişöğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52