banner333

banner309

GÜMÜŞDER‘de Namaz ve Aile Konulu Seminer

GÜMÜŞDER‘de Namaz ve Aile Konulu Seminer

Dernek 16.10.2018, 10:00
GÜMÜŞDER‘de Namaz  ve Aile Konulu Seminer
banner400

 Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen “Namaz ve Aile” konulu seminer, Sultanbeyliler tarafından ilgi gördü. Seminer Sultanbeyli Ali KUŞCU İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve GÜMÜŞDER Eğitim Komisyon üyesi Adem ŞAHİN’in konuşmacı yazar Abdullah YILDIZ’ın takdimi ile başladı.Adem ŞAHİN yazarın kısa hayatı ve kitapları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

     Konuşmacı yazar YILDIZ, seminer boyunca konu başlıkları çerçevesinde bilgiler vererek katılımcılar adına verimli bir seminer ortamı oluşmasını sağladı. YILDIZ konuşmasında ülkemizde namazın ailede nasıl birleştirici ve toplumda nasıl yol gösterici olduğunu dile getirirken, dinleyenlerin dikkatini kendisi ve konu üzerinde toplamayı başardı.

     Seminer sonunda sözü alan dernek başkanı Abdulkerim YILDIZ konuşmanın konusunu “Milletin Derin Yarası” olarak adlandırdı ve konuşmacı yazar YILDIZ’a ithaf en ve katılımcı hemşerilerine teşekkür konuşması yaptı.

 Seminer sonrasında konuşmacı yazar YILDIZ’ın yazmış oluğu kitapların satışı yapılırken, isteyen katılımcılar yazarın imzalı kitaplarına sahip oldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45