banner333

banner309

GÜMÜP 10.Yıl Etkinlikleri İçin Toplandı

GÜMÜP-Gümüşhane Mimarlar ve Mühendisler Platformu 10. yıl kuruluş yıldönümü etkinlik planlaması için bir araya geldi.

Dernek 04.12.2015, 06:52 04.12.2015, 06:56
GÜMÜP 10.Yıl Etkinlikleri İçin Toplandı
banner400

GÜMÜP-Gümüşhane Mimarlar ve Mühendisler Platformu, Yüksel Hamzaoğlu başkanlığında toplandı.

Gümüp icra ve komisyon başkanlıkları toplantısına,  Günöp-Gümşhaneli Üniversiteli Öğrenciler Platformu başkan ve yardımcıları ile katılım sağladı.

Programla ilgili olarak Hamzaoğlu şunları söyledi;

Gümüp, Türkiyede her yıl mezun olan yüzlerce meslekdaşımızla sürekli büyüyen  tamamı mühendisler ve mimarlardan oluşan kayıtlı üye sayısı binlere yaklaşmış yerel teknik bir STK dır. 2016 yılı 10. yaşına girecek olan Gümüp için dönemsel bir çalışma planı oluşturuldu. Bu çalışma planına göre;

-Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Girişimcilik ve Markalaşma adıyla 4 haftalık yönetici geliştirme eğitim programımız var. Bu programı aynı zamanda  iştiraki olduğumuz GÜSİAD ile birlikte gerçekleştireceğiz. Etki alanını genişletmek üzere Şekav eve Günöp’te kurumsal katılımcılarımız olacaklar.

- Türkiyedeki üniversitelerde görev yapan  akademisyenlerimizle buluşma programımız olacak. Kademli olarak bu buluşmaları temi etmeye çalışacağız.  İlk programı katılabileceklerle birlikte Girişimcilik ve Markalaşma eğitimimizin sertifika töreninde planladık. Amacımız, Türkiye’nin dört bir yanında erişebileceğimiz genişlikte hemşeri akademisyenleri bir arada tanışmalarını ve üyelerimizle buluşmalarını sağlamak olacak.

-Gebze Teknoloji Vadisi ve Gebze Teknik Üniversitesine  yapacağımız bir teknik gezide aynı gün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn.Fikri Işık beyi davet etmek sureti ile “Türkiye’nin Bilim ve Teknoloji Geleceği” konulu  bir konferansta buluşmayı planladık.

-Teknik gezilerimizde ise Bolu İzzet Baysal Üniversitesi, 3. Boğaz Köprüsü ve İstanbul’un yeni havaalanı yerinde uygulama projeleri ziyaretleri olacak.

Bunun yanında detaylarını ilerleyen günlerde duyracağımız 10. yıl kuruluş yıldönümü için tüm üyelerimize açık bir etkinlik planımız olacak. Programlarımıza destek veren üyelerimize hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, dedi.







 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38