banner333

banner309

GÜBDER ve GGA’dan Milletvekilleri Pektaş ve Gündoğdu’yu ziyaret etti

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği(GÜBDER) Yönetim Kurulu ve Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) öğrencileri 26.dönem Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş ve Gümüşhaneli Ankara Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Dernek 05.12.2015, 09:58 05.12.2015, 09:59
GÜBDER ve GGA’dan Milletvekilleri Pektaş ve Gündoğdu’yu ziyaret etti
banner400
Erol Tekçe başkanlığındaki GÜBDER ve GGA heyeti ilk olarak TBMM Meclis İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti. Ardından Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş'ı da makamında ziyaret etti. 

Milletvekili Gündoğdu, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı gençlerle ilgili her türlü milli ve manevi faaliyete destek olacağını, milletin ve ümmetin bekasının tehdit altında olduğu şu günlerde gençlikten çok şey beklediklerini belirterek, onların dünyevi donanımlarını ve manevi donanımlarını eksiksiz ifa etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Gündoğdu, özellikle ümmetin çocuklarının vatansız kalmasının, deniz kıyılarına cesetlerinin vurmasının aslında vicdanlarında kıyıya vurması anlamına geldiğini, bu durumun insanlık adına utanç verici olmasının yanında, genç kardeşlerinden özellikle bu duruma düşmüş bulunan mülteci kardeşlerimize küçükte olsa ellerinden gelen yardımları yaparak kendilerini birer vicdan eğitimine tabi tutmalarını tavsiye etti.

Milletvekili Pektaş ise Gümüşhane ve Gümüşhaneliler için bürokratik hayatı boyunca bugüne kadar yaptığı hizmetler gibi bundan sonrasında da elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmamasını istedi. Pektaş, “Bu yolda samimi bulduğum ve doğru işler yaptığına ve yapacağına inandığım tüm derneklerimizle ortak çalışmalar yapmaya ve onlara her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum" dedi.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ise şunları söyledi: “GÜBDER ve GGA temsilcileri ile Milletvekillerimize tebrik mahiyetinde bir nezaket ziyaretinde bulunduk. İlerleyen dönemlerde de kendilerine hem Gümüşhane'miz hemde ülkemize birlikte güzel hizmetler yapma noktasında kapsamlı istişareler yapma kararlılığımızı ifade ettik. Kendileri de ellerinden gelen her türlü yardım ve desteği vereceklerini söylediler. Kamuoyu aracılığıyla tekrar kendilerine başarılar diliyorum. Umarım hayırlı ve güzel çalışmalara imza atarlar. Bizler karınca kararınca onların başarılı olmaları için elimizden gelen her türlü desteği vermekten imtina etmeyeceğimiz, onların da aynı kararlılıkta olduğunu görmekle bir motivasyon kazandık. Umarız her şey halkımızın beklediği gibi güzel olur. Cenab-ı Allah yardımcıları olsun ve bilvesile yarınlarımızı aydınlık eylesin.”

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül’ün İstanbul’da bulunması nedeniyle önümüzdeki günlerde GÜBDER ve GGA heyetinin Akgül’ü ziyaret edeceği öğrenildi.

SUNGURLU’YA TAZİYE ZİYARETİ

GÜBDER ve GGA heyeti daha sonra geçtiğimiz haftalarda ablasını kaybeden Adalet ve Milli Savunma eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu'ya da taziye ve Numune Hastanesinde yatan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul'a geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlere Başkan Erol Tekçe'ye Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Çildoğan, Emin Yıldız, Sezai Şahin, Hakime Zal, Mukaddem Kılıç, Aysun Sincanoğlu, Zeliha Tutumlu, Emre Şanlı, İsmet Cebeci, Engin Kara, Ekrem Yıldız, İsa Yılmaz ve GGA öğrenci temsilcileri Mustafa Şanlı, Hacer Çalık, Ensar Özgün, Emre Boz, Selahattin Çevik, İsmail Arslan, Yunus Emre Polat, Emirhan Emiroğlu, Emrullah Narin, GÜBDER Üyelerinden Ali Rıza Özer ve Yaşar Aygün eşlik etti.




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57