banner333

banner309

GİYAD’a Bayram Geldi

İstanbul Küçükçekmece'de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)'nin 6. Olağan Genel Kurulu sonrası yeni başkanı Bayram Erdem oldu.

Dernek 06.07.2021, 12:44 17.12.2023, 22:50
GİYAD’a Bayram Geldi
banner400

GİYAD Merkezinde yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, divan üyeliklerini ise GÜDEF Genel Başkanı Bayram Demir, GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle ve Kemal Ulutaş yaptı. Açılış konuşmasını GİYAD Başkan Vekili Harun Gülap'ın yaptığı Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda, tek listeyle Bayram Erdem GİYAD’ın yeni başkanı oldu.

Kendisine gösterilen teveccüh için teşekkür eden GİYAD’ın çiçeği burnunda başkanı Bayram Erdem; ”GİYAD’ın kıymetli kurucularına ve kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden başkanlarına ve üyelerine teşekkür ederim. İnsan sosyal bir varlıktır ve iletişim insan varlığı için önemlidir. Sivil toplum kuruluşları, sosyal, kültürel, sanatsal ve ekonomik dayanışmanın yanı sıra bireyin varlığını ortaya koyduğu, kendini ifade ettiği ve gerçekleştirdiği yapılardır. İnsanımıza ve ülkemize faydalı olmak, toplumsal düzeyde gelişimimize katkı sunmak için GİYAD’da çok farklı alanlarda çalışmalar yapmayı planlıyoruz ve bu çalışmaların il derneklerine de örnek olacağını umuyoruz” dedi.

Dilek temenniler bölümünde ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, GİYAD istişare kurulu üyeleri Avukat Mustafa Korkut, Reşat Sağırkaya, Necmettin Eryılmaz, Davut Ficil, İsmail Oğur ve Avukat Esra Bozok söz alarak yeni döneme dair duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Bayram ERDEM Kimdir?

Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Seydibaba köyü nüfusuna kayıtlı Bayram Erdem, 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Yüksek öğrenimini teknik bilimler, iletişim ve sosyoloji alanında yaptı. İletişim Fakültesinin ardından Sosyoloji Anabilim Dalı, Sosyoloji Bilim Dalında tezli yüksek lisansını tamamladı. Erdem, Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi’nde sosyoloji eğitimine devam etmektedir. İstanbul’da bir kamu kurumunda devlet memuru olarak görevine devam eden Erdem, “Kent, insan ve toplum” alanında akademik düzeyde çalışmalarını ve okumalarını sürdürmektedir. Bayram Erdem’in yayına hazırlanmış bir adet bilimsel kitabı bulunmaktadır. Şiir dinlemek ve okumakla birlikte kimi zaman şiir yazmaktadır. İnsan hakları, çevre ve yaşam gibi çeşitli alanlarda, ulusal ve yerel düzeyde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarında yönetici ve aktivist olarak çalışmalara katılmıştır. Bayram Erdem, evli ve iki çocuk babasıdır.

GİYAD’ın yeni dönem yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

BAYRAM ERDEM

RIDVAN YILMAZ

NECATİ KAYA

TURAN DERELİ

SEMİH TANGUROĞLU

FATİH EFE

MUZAFFER YALÇIN

VEDAT YALÇIN

ENGİN ORAKÇI

GÜRKAN YILDIZ

YÜKSEL ERYILMAZ

TUĞRUL YILDIZ

BAYRAM KAYA

MEHMET YETİM

NECMEDDİN MUTLU

KEMAL ULUTAŞ

SELAHATTİN ALTIPARMAK

FIRAT ARAS

BİLAL AYDIN

ŞAFAK GÜNDÜZ

NECMETTİN ERYILMAZ

DAVUT FİCİL

SEZAİ EFE

YÜKSEL KAYA

HÜSEYİN KAYA

İSMAİL OĞUR

 

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34