banner333

banner309

GİYAD 12.Yılını Coşkuyla Kutladı

Gümüşhane İktisadî Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, (GİYAD) 12. Kuruluş yıldönümünü Kültür Şöleni havasinda. Cennet Kültür ve Sanat Merkezinde kutladı.

Dernek 28.02.2019, 21:57 07.03.2019, 22:46
GİYAD 12.Yılını Coşkuyla Kutladı
banner400

Program öncesi yapılan kokteylde samimi sohbetlerin yanı sıra hemşeri kaynaşması dostane ve sicak görüntülere yer verdi. öellikle Gümüşhane kültürünü tanıtmak için yapılan il, ilçe,tarihi,yer altı,yer üstü zenginliklerinin bulunduğu fotoğraf sergisi ve birbirinden nefis buram buram memleket kokan yöresel ürünler sergisi koteyl programına ayrıca renk kattı
Kokteyl sonrası GİYAD Kadin kolları başkanı Semra DERELİ ve GİYAD Yönetim kurulu üyesi Rıdvan YILMAZ ın sunuculuğunda başlayan programa Gümüşhane Valiliğinin hazırladığı tanıtım videosu, GİYAD’ın kuruluşundan bugüne kadarki ekinliklerinden geri kalan resimlerin slayt gosterisiyle giriş yapıldı. Organize komite başkanı Bayram Küçük’ ün açılış ve selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen GİYAD başkanı Erdal Çiçek; “Değerli belediye başkan yardımcım siyasi partilerimizin Kıymetli temsilcileri, Sivil toplum kuruşlarımızın kıymetli başkanları ve yöneticileri saygıdeğer misafirlerimiz GİYAD Derneğimizin kuruluşunun 12. yılı dolayısıyla programımıza katılımınızdan dolayı yönetim kurulumuz ve GİYAD Ailesi Adına hepinizi saygı ve selamlıyorum, hoşgeldiniz. Kıymetli misafirlerimiz derneğimiz bugün 12. yaşına girdi. 18 Mart’ta 18 Mart Çanakkale ruhu ile kurulmuş olan bu derneğimiz, kuruluşundan bu yana Gümüşhane kültürünün tanıtılması, eğitim, sağlık, Sosyal yardımlaşma başta olmak üzere bir çok konuda etkinlikler düzenledi. Yüzü aşkın hemşerimize, genç kardeşlerimize iş temininde aracılık etti. Birbirleriyle iletişimi Küçükçekmece’de yaşayan Gümüşhaneliler olarak güçlü kılmak, ve kuruluş amaçlarına uygun çalışmayı benimsemiş, her yönetim döneminde çalışkan takımlar kuran bir dernek olduk. Kuruluşumuzun müteakip Üçüncü yılımızda derneğimizin yerini aldık. Bugün iki katlı mekanıyla derneğimiz bölgesinde, marka değeri en güçlü sivil toplum kuruşlarından biri olmuştur. Birbirimize daha güçlü tutunarak bölgesinde hemşeri dayanışmasını çevresine katkıya dönüştüren, kültürünü yaşatan Örnek bir topluluk olarak devam ettirmeye sözümüz var. Bizden önceki başkanlarımız da aynı şeyleri yaptı, biz de aynı ilkelerle Çalışıyoruz ve gelecekte de Yeni yönetimlerimiz daha mükemmellerini yapacaklar.GİYAD, hep Gümüşhane’nin parlayan yıldızı olarak kalacaktır.Hedefimiz bundan sonra her yıl bu aylarda Kültür Şöleni etkinliklerimizi sürekliliğini sağlamak olacaktır. Nazik katılımlarınız için teşekkür ediyoruz sağ olun varolun” dedi.

Çiçek konuşmasının ardından kuruluşundan bu yana derneğimiz de başkanlık yapmış başta GÜSİAD yönetim kurulu başkanı derneğimizin Onursal Başkanı Yüksel Yalçın, Kuruluşundan bu zamana kadar emek veren 2. Dönem Başkanımız Tuncay ORAKÇI, Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel başkanı vedernegimizin bir önceki dönem başkanı Serkan Kaya sahneye davet ederek plaket verildi. GİYAD başkanı Erdal Çiçek Onursal Başkan Yüksel Yalçın’a, GİYAD genel saymanı Turan Dereli 2. Dönem Başkanı Tuncay Orakçı’ya, GİYAD başkan yardımcısı Harun Gülap bir önceki dönem başkanı Serkan Kaya’ya paketlerini takdim edip fotoğraf çektirdi. GİYAD eski başkanları birer konuşma yaptı.
Dönem başkanlarının selamlama konusmalarından ardından MHP Küçükçekmece ilçe bakanı Seyfettin Tiryaki, Ak parti Küçükçekmece ilçe başkanı hemşerimiz Mustafa Korkut ve Küçükçekmece belediye başkan yardımcısı Besim Müftüoğlu da söz alarak birer selamlama konuşması yaptı. GİYAD’a katkılarından ötürü Küçükçekmece belediye başkanı Temel Karadeniz’e plaket takdim edildi. Plaketi takdim eden GİYAD Danışma kurulu başkanı Ramazan Kahveci ve Yüksel Hamzaoğlu’da selamlama konuşması yaptı. Muaythai Türkiye 3. Olan GİYAD Yönetim Kurulu Üyesi İdris Dereli’nin Kızı Gülname Dereli’ye plaketini Ak parti Küçükçekmece ilçe başkanı Mustafa Korkut takdim edip, başarı diledi.

yöremiz şairleri Güngör Celep, Salih Özel Nebioğlu ve Dilara Yıldız şiir dinletisi ile sahne aldı. Emre Gürsoy kemençesiyle salondakileri horona doyurdu. Final de sahne alan Hüseyin Kaya birbirinden güzel türküleri ve horon resitaliyle son buldu.

GİYAD 12.kuruluş yıldönümüne; Küçükçekmece Belediyesi başkan yardımcısı Besim MÜFTÜOĞLU, AK Parti K.Çekmece İlçe Başkanı Mustafa KORKUT, MHP K.Çekmece ilçe başkanı Seyfettin TİRYAKİ, GÜSİAD yönetim kurulu başkanı Yüksel YALÇIN ŞİDEF Genel Başkanı Serkan KAYA, GÜMÜP Onursal Başkanı Yüksel HAMZAOĞLU, Bakırköy İcra Müdürü Tahsin KÖPRÜLÜ, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan KAHVECİ, AK Parti Küçükçekmece Belediye meclis üyesi adayı Zafer SERBEST, AK Parti K.Çekmece Belediye meclis üyesi adayı Sinan ALTIPARMAK, Cumhur ittifakı MHP belediye meclis üyesi adayları Murat GÜLGÖNÜL, Kadir ÖNCÜ ,Mustafa IŞIK, Küçükçekmece AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre YILDIRIM ve yönetimi, İYİ Parti K.Çekmece ilçe yönetim kurulu üyesi bölge sorumlusu İsmail OĞUR, AK Parti sivil toplum başkanı Hamdi YAŞARLAR, CHP Avcılar eski ilçe başkanı Bayram ACAR, Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkan Yardımcısı Necati KAYA, Badıllı Beydili Derneği başkan yardımcısı Cihat IŞIK, Ofspor asbaşkanı Elif Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan KÜÇÜKAKYÜZ, GÜDEF genel başkan vekili Tuncay DEMİRHAN, GİYAD yönetim kurulu üyesi ve Flyinn Bags Sahibi Muzaffer YALÇIN, Gündüzler Yapı Murat GÜNDÜZ, Cennet Otomotiv REŞAT SAĞIKAYA, İskender Otomotiv İSKENDER HARMANCI, Şiran otomotiv Şahin ŞEKER, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Çal Köyü dernek başkanı Necla GÜNDOĞAN, Mardinliler dernek başkanı Memduh BOZAN ve yönetimi, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Babuş köyü dernek başkanı Mehmet YETİM ve Cihangir KARAGÖZ, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Orhan CELEP, Şiran Boğazyayla köyü dernek başkanı Şenol CELEP, Bağcılar Gümüşhaneliler dernek başkanı Ali AĞAÇ ve yönetimi, Bağcılar Gümüşhaneliler Bir önceki dönem başkanı Zafer UÇAN, Cennet Mahallesi muhtar adayı Özdemir SEVİNÇ, Saruhan Restaurant Kaya SARUHAN, Erzurumlular dernek başkan yardımcısı Burhan ALTUN, Ataşehir dernek Başkanı Ekrem ÇİÇEK, Eyüp Gümüşhaneliler dernek Başkanı Celal DEMİR ve yönetimi, Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Başkanı Avukat Süleyman AYDIN, maliye şefi Özkan OKAY ÜRKMEZ ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09