banner333

banner309

ŞEKAV, Ali Beyaz İle Devam Dedi

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) 5.Olağan Genel Kurulu vakıf merkezinde gerçekleşti. Ali Beyaz bir dönem daha ŞEKAV Başkanlığına devam etti.

Dernek 28.02.2019, 22:23 28.02.2019, 22:34
ŞEKAV, Ali Beyaz İle Devam Dedi
banner400

ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan KAHVECİ, toplantıya katılan mütevelli heyeti üyelerine ve toplantıda kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere selamlama konuşması yaparak, vakıf çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Vakıfların hayır kuruluşu olduğunu, bu işe gönül verenlerin ise adeta kendilerini vakfetmesi gerektiğini, vakfa hizmet eden herkesin büyük bir özveriyle vakıf çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ali BEYAZ, mütevelli heyeti toplantısının açılışını yaptı. Atatürk ve Türk şehitleri adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Başkan Ali BEYAZ konuşmasında toplantıya katılanlara teşekkürlerini ileterek, vâkfa gönül veren, vakıf aracılığı ile eli hizmete bulaşan ve vakfa destek olan herkese teşekkür etti. Birlikve beraberlik vurgusu yaparak, birlik olmanın faydalarını anlattı. Yapılan en güzel ve yararlı işin vakıf işi olduğunu belirterek, Rabbim bizleri bu yolda yarışanlardan eylesin dua ve temennisinde bulundu.

Daha sonra toplantıya katılan mütevelli heyeti üyelerinin oybirliği ile, MUSTAFA ŞAHİN, YÜKSEL YALÇIN ve ERDAL KURT Divan Kurulu Heyeti’ne seçildiler.

Divan Kurulu Başkanı MUSTAFA ŞAHİN’nin teşekkür konuşmasından sonra, toplantı gündem maddeleri sırasıyla görüşüldü.

Toplantıda, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfının önümüzdeki 2 yıl boyunca kurullarında ve temsilciliklerinde görev yapacak isimler oybirliği ile belirlenmiştir. Bu doğrultuda yeni dönemde vakfınkurullarında görev alacak kişiler, aşağıdaki isimler oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU ASİL:

YÖNETİM KURULU YEDEK:

S.NO

ADI

SOYADI

S.NO

ADI

SOYADI

1

ALİ

BEYAZ

1

NİZAMETTİN

GÜNEL

2

RAMAZAN

KAHVECİ

2

EFRAZİM

AYDIN

3

YÜKSEL

HAMZAOĞLU

3

MUSTAFA

YENİÇERİ

4

ABDULLAH

CANAN

4

OKTAY

CELEP

5

ALİ

BAL

5

ÖMER

YENİÇERİ

6

ALAATTİN

KARA

6

ALPEREN

BAL

7

ALİ

AYDIN

7

MUSA

MALLI

8

SELİM

DEMİR

8

RESUL

YAZICI

9

SADİ

YAZICI

9

SONER

KELEŞ

DENETLEME KURULU ASİL:

DENETLEME KURULU YEDEK:

S.NO

ADI

SOYADI

S.NO

ADI

SOYADI

1

TİMUR

ŞAHİN

1

OKTAY

YILDIZ

2

ÖMER

ARSLAN

2

ERSOY

KARA

3

SERKAN

KAYA

3

KEMALETTİN

POLAT

DANIŞMA KURULU:

S.NO

ADI

SOYADI

1

ABDİNUR

ALKOÇ

2

İSMET

BALTA

3

MUAMMER

BEYAZ

4

ABDULBAKİ

TUĞ

5

SITKI

ABLAK

ŞİRAN TEMSİLCİSİ:İLCİSİ:

S.NO

ADI

SOYADI

1

ABDULBAKİ

KARA

2

KURTULUŞ

HALEP

3

ÖMER

YENİÇERİ

​​ANKARA TEMSİLCİSİ

S.NO

ADI

SOYADI

1

MUSTAFA

ŞAHİN

2

ERDAL

KURT

3

MUSA

MALLI

Toplantının gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlandıktan sonra ise, söz alan üyeler ve katılımcılar aşağıdaki şekilde görüşlerini dile getirmiştir.

Muammer BEYAZ, vakıf çalışmalarına eksiksiz katıldığını, yapılan çalışmaların ve yapılan işlerin huzur verdiğini belirtti. Hayır nerde ise, kendilerinin de orada olduğunu belirterek, vakfın yaptığı çok güzel çalışmaların meyvelerini zamanla alacağını belirtti. Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, yeni yönetimi ve kurullara seçilen diğer kişileri tebrik ettiğini belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

Serkan KAYA söz alarak, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın örnek çalışmaları olduğuna vurgu yaptı. Başkanlığını yürüttüğü Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) olarak da ŞEKAV’ın çalışmalarından esinlendiklerini iletti. ŞEKAV’a ve kurullara yeni seçilen herkese başarı dileklerinde bulundu.

Ali BAL, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı adına Tepeören’de bulunan arsa ile ilgili çalışma yapılması ve proje geliştirilmesi gerektiğini iletti. Arsanın ve bitişiğinde bulunan sosyal alanlarla ilgili projeler hayata geçirildiğinde, hem ŞEKAV’ın hem de diğer Gümüşhane’nin diğer STK’ların buradan faydalanabileceğini belirtti. Yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yüksel HAMZAOĞLU, Toplantıya katılanlara teşekkür etti. Vakfın çok başarılı ve faydalı işler yaptığını belirtti. Vakıf çalışmalarında yeni projelerin hayata geçirilebilmesi ve taze kan olması için gerekirse vakıf başkanlığına, süre dahi konulmasında fayda olabileceğini belirtti. Önemli olanın hizmette devamlılık olduğunu, yönetime ve vakfa yeni katılacak yüzlerle vakfın başarısının daha da artacağını belirtti. Yeni yönetime ve kurul üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

Erdal ÇİÇEK, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Selim DEMİR, toplantının hayırlı olmasını diledi. Kendisinin de bu dönem yönetim kurulu listesinde yer alacağını ve faydalı çalışmalar yapmaya çalışacağını belirtti.

Hüseyin TARHAN da, vakıf çalışmalarında başarılar diledi. Vakıfla, bir çocuğunun vakıftan burs alması vesilesiyle tanıştığını, daha sonra burs alan çocuğunun işe girdiğini ve her ay vakfa bir burs verdiğini belirtti. Vakfı takip ettiğini ve çalışmalarını çok başarılı bulduğunu belirtti.

Fevrü DEMİR , çok uzun zamandır dernek çalışmalarına emek verdiğini belirtti. ŞEKAV’ı da yakından takip ettiğini, çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.

Şerafettin BAL, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın çok güven verdiğini, vakfa geldiğinde ve vakıf üyeleri ile bir arada bulunduğunda huzur bulduğunu belirtti. Hep beraber olduk ve yine beraber olacağız dedi. Vakfa ve yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Kemalettin POLAT, vakıf çalışmalarında başarılar diledi. Vakfın yaptığı toplantılara çok katılamasa da, vakfı sürekli olarak yakından takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu belirtti.

Stıkı ABLAK, vakfın ciddiyetle çalıştığını ve vakıftaki samimiyeti hiçbir yerde göremediğini belirtti. Hayır dileklerinde bulundu.

Tevhit ERTÖRER, vakfın kurulduğundan beri içerisinde olduğunu, vakıfta samimiyet ve sınırsız hizmet olduğunu belirtti. Bu nedenle kurulduğundan beri, vakfın içerisinde varım dedi. Bu nedenle sizleri seviyorum ve hep yanınızda olmaya devam edeceğim dedi.

Halit YILMAZ , böyle güzel bir oluşum olduğundan geç haberinin olduğunu, ilk defa toplantıya katıldığını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Erdal KURT, ŞEKAV’ı ve yönetimi tebrik ettiğini belirterek, Şiran için ellerinden geldiği her aşamada hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti. ŞEKAV’da gönül insanları ile beraber olmaktan çok mutlu olduğunu, vakfı çok başarılı bulduğunu belirtti. Ankara’da vakıf çalışmalarına daha da ağırlık vereceklerini, ŞEKAV’ın hizmet dalgasını yaygınlaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Yüksel YALÇIN, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın kurulduğu günden buyana çok yol aldığını belirtti. ŞEKAV ’daki çalışmaların diğer STK’lar için de örnek teşkil etmesini arzu ettiğini, gerek birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde gerekse insanlara hizmette STK’ların çok önemli bir rol oynadığını belirtti. Vakıf yönetiminin burs verilen öğrencilerle ilgili bir çalışma yapmasının faydalı olduğunu ve yarının önemli görevlerinde yer alacak kişilerin vakfa kazandırılması gerektiğini belirtti. Yine vakfın özellikle eğitim alananında önemli hizmetler verdiğini, bunun yanında kalkınma ile ilgili de çalışmalara öncelik verilmesi gerektiğini belirtti. İlerleyen günlerde GÜSİAD-ŞEKAV-ŞİDEF olarak ortak bir çalıştayla Şiran temalı kalkınma ve yatırım konusunda geniş bir çalışma yapılabileceğini belirtti. GÜSİAD olarak hem ŞEKAV’la hem de Gümüşhane’nin bütün STK’ları ile çalışma ve işbirliği yapabileceklerini belirtti.

Alaaddin KARA, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek, vakıf yönetimine ve diğer kurullara seçilenlere başarı dileklerinde bulundu. Vakfın çok faydalı işler yaptığını, faaliyetlerini daha da artırması için, vakfa daha çok destek olunmasının, özellikle gençlerin vakıf çalışmalarına katılması gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Ömer ARSLAN, vakıf muhasebe işlerini yaptığını ve vakıf çalışmalarında bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, vakıf çalışmalarında başarılar diledi.

Ramazan KAHVECİ, Vakıf mütevelli heyeti toplantısına katılanlara teşekkür etti. Özellikle Fatih AYDIN Beyede ayrıca vakfımıza yapmış olduğu katkılardan ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Fatih Beyin duyarlılığının örnek teşkil etmesi gerektiğini belirterek, Rabbim böyle kardeşlerimizin sayısını artırsın, işlerini hayırlı eylesin dua ve temennisinde bulundu.

ALİ BEYAZ ı. Vakıf Mütevelli heyeti toplantısına katılanlara teşekkür etti.

Şiran Eğitim ve Kalınma Vakfı’nın yeni seçilen Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyelerine ve Temsilcilerine başarılar dileriz.


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00