banner333

banner309

Bir Destek’de, Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği’nden

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği, Mehmetçiğimizin yaptığı Barış Pınarı Harekatına destek açıklaması yaptı.

Dernek 15.10.2019, 21:32
Bir Destek’de, Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği’nden
banner400

Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek ve yerinden edilmiş Suriyelilerin evlerine ve topraklarına dönüşleri için uygun şartları sağlamak maksadıyla Türkiye Cumhuriyeti Orduları Başkomutanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile 9 Ekim 2019 tarihinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı destekliyor ve Ordumuzun bu seferde ve gazada muzaffer olması için Yüce Allah’a (C.C.) dua ediyoruz.

1970 li yıllarda dış güçlerin kurdurduğu PKK terör örgütünden tutun da yine kuruluşu aynı tarihlere rastlayan FETÖ gibi örgütlerin tamamının tek amacı Türkiye’yi bölüp parçalamak ve yok etmektir.

İslâm’ın azılı düşmanı İsrail devletinin de, Batı’nın zalim devletlerinin de, ikiyüzlü ABD’nin de,  PKK ve FETÖ gibi şer ve katil örgütlerin de hem tek hedefleri Türkiye’dir, hem de tek korktukları ülke Türkiye’dir. 

Türk Milleti, İslamiyet’in bin yıldan beri bayraktarlığını yapan bir millettir. Türk Milleti ve Türk Ordusu; İslâm’la şereflenen bin yıllık tarihi boyunca  hep masum insanlık için barış ve adalet arayışında olmuş, nerede bir masum ve mazlum varsa hep kol kanat germiştir. Zulmü hiç sevmemiş, zalimin hep korkulu rüyası olmuştur. Bu nedenle bin yıllık tarihimizde milletimizin ve ordumuzun binlerce gurur tablosunu görmek mümkündür. İşte İstanbul’un fethi, işte Çanakkale, İşte Kıbrıs harekatımız ve son olarak da İnşallah “Barış Pınarı Harekatımız” olacaktır. 

Şanlı Türk milletinin kahraman ordusu;  hain örgüt PKK ve yandaşı teröristlere ve onları destekleyen fitne kaynağı devletlere ve örgütlere gerekli dersi vermek için 9 Ekim 2019 Çarşamba günü “Barış Pınarı Harekatı”nı başlatmıştır. 

Ordumuz  inşallah bu harekatında ve seferinde muzaffer olacaktır. Çünkü bu millet ve bu Ordu Allah’ı (c.c.) ve Onun Sevgili Peygamberi Hz.Muhammed (a.s.v) ı çok sever. Allah (c.c.); kendisinive Habibi Hz. Muhammed’i seven bir milleti ve onun ordusunumahzun etmez.

Böyle kutlu bir milletin ve kutlu bir ordunun Başkomutanı Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere rütbelisinden erine ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin her ferdini tebrik ediyor, muzaffer olmaları için Allah’a (c.c.) dua ediyoruz.

Allah yar ve yardımcıları olsun.

15.10.2019

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ ADINA

MUHARREM AŞKIN​​​​                                    HASAN PİR

DERNEK BAŞKANIBAŞKAN YARDIMCISI

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59