banner333

banner309

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’nden Gelin Vekil Adayına Destek

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği, Gümüşhane Merkez Keçikaya Köyü’nden hemşerimiz Prof Dr Hasan Nuri YAŞAR’ın eşi Akparti 3. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Serap Yaşar’la kahvaltıda bir araya geldi.

Dernek 20.10.2015, 17:04 20.10.2015, 17:05
Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’nden Gelin Vekil Adayına Destek
banner400

18 Ekim Pazar Günü Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleştirilen programa Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’nin yanı sıra Bağcılar ilçesinde bulunan birçok köy derneğinin yönetim kurulu ve dernek üyeleri de katılım gösterdi.

Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Yaklaşan Milletvekili seçimlerinde 3 Bölge 4. Sıradan aday hemşehrisi Avukat Serap YAŞAR için Bağcılar Halk sarayında kahvaltılı toplantı yaptı.

Toplantıda söz alan Dernek Başkanı Zafer Uçan;

14 yıl sonra İstanbul’dan bir Gümüşhaneli hemşehrimizin vekil adayı olması bizleri heyecanlandırmıştır. Bugün burada toplanan hemşerilerimden Avukat Serap YAŞAR için sadece oy vermelerini değil, Siyasi parti ayrımı göstermeksizin 1 Kasım’a kadar çalışarak hemşehrimizi güçlü bir şekilde Ankara’ya göndermelerini istiyoruz. Sayın Serap YAŞAR Hanımefendiye çıkmış olduğu bu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun. Katılım gösteren tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin KÖSE yaptığı konuşmasında;  Bağcılar’da yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerimiz her zaman birlik ve beraberliği sağlayarak bir araya gelmesi bizleri mutlu ediyor. Gümüşhaneliler her zaman bulunduğu toplumda örnek olan, milli ve manevi değerlere önem veren, komşuluk ilişkileri iyi olan insanlar olarak anılmakta. Bizlerde bu hassasiyetle Bağcılar halkına ve hemşerilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Siyasi yada bürokratik olarak hemşerilerimizi güzel yerlerde görmek bizi mutlu ediyor. Serap hanımında çıkmış olduğu bu yolda başarılı olacağına ve hemşerilerimizi güzel bir şekilde Meclis’te temsil edeceğine inanıyoruz. Siyasi hayatında şimdiden başarılar dilerim, dedi.

Av. Serap YAŞAR yaptığı konuşmasında; Her ne kadar Malatya doğumlu olsam da 20 sene evvel sizin gelininiz oldum. Sizin bir bacınız, bir kızınızda benim. Beni Gümüşhaneli yapan değerli eşim Prof. Dr. Nuri YAŞAR Beye çok teşekkür ediyorum. Bugün burayı doldurarak bana göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ederim.

Konuşmaların akabinde Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Kadın kolları Başkanı Yeliz UÇAN, Milletvekili adayı Avukat Serap YAŞAR'a hediye takdim etti.

Katılımcılar arasında; Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin KÖSE, AKPARTİ Kadın Kolları Başkanı Fatma KIRATLI, GİYAD Derneği Başkanı Serkan KAYA, GİKDER Derneği Başkanı Fazıl UÇAN, AVGÜYAD Derneği Başkanı Özcan ÖZBEY, İşadamı Murat Karabey GÜNDÜZ, Prof. Dr. Nuri YAŞAR, Sanatçılarımız Turgut KORKMAZ ve Selahattin TANIŞ, Akgedik Köyü Derneği Başkanı Engin TAŞDELEN, Arslanca Köyü Derneği Başkanı Abdullah ERTÜRK, Arzular Beldesi Derneği Başkanı Yalçın TANIŞ, Beyçam Köyü Derneği Başkanı Yusuf BUDAK, Doğankavak Köyü Derneği Başkanı Yasin MUTLU, Gökçeköy Derneği Başkanı Ramis MUTLU, Gökdere 1 Köyü Derneği Başkanı Güngör GÖK, Gökdere 2 Derneği Başkanı Abdurrahman ŞAHİN, Kabaktepe Köyü Derneği Başkanı Mehmet Akif KAYA, Keçikaya Köyü Derneği Başkanı Alim SÜNNETÇİ, Nazlıçayır Köyü Derneği Başkanı Binali AKGÜL, Oylumdere Köyü Derneği Başkanı Nizamettin NAYIR, Örenler Köyü Derneği Başkanı Muhsin CAN, Yeniyol Köyü Derneği Başkanı Cemalettin ASLAN, Süle Köyü Derneği Başkanı Tahir KARAHAN katılım gösterdi.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01