banner333

banner309

Akyaylalılar Piknik Şöleninde Buluştu

Gümüşhane Şiran Akyayla Köyü Derneği geleneksel piknik şöleni Pendik Kurtköy mesire alanında gerçekleşti.

Dernek 29.04.2019, 00:19
Akyaylalılar Piknik Şöleninde Buluştu
banner400

Akyayla köylülerinin yoğun ilgi gösterdiği piknik şöleninde misafirlere ve köylülerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Akyayla Köyü Derneği Başkanı ve ŞİDEF Genel Başkan Vekili Yaser Sarı;” Kıymetli misafirler ve kıymetli köylülerim her şey beraber olunca güzel oluyor. Bugün hep birlikte güzel bir şölen gerçekleştiriyoruz. Sizlerin desteği ile çok daha iyi faaliyetler yapacağız. Göreve ilk geldiğimde bir yer alacağız dedik ve aldık. Şimdide dernek lokalimizi inşallah satın alacağız. Bunun İçin sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Köyümüzü yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Akyayla köyü bugün Şiran Dernekler Federasyonu’nun kurucu üyesidir. Yaptığımız faaliyetler artık Şiran, Gümüşhane genelinde yankı uyandırıyor. Köyümüz yanı sıra başkan vekili olduğum ŞİDEF’i de temsil ediyoruz. Bu temsiller bizlere daha fazla sorumluluk yüklüyor. Ama sizlerin desteği ile üstesinden gelemeyeceğiz iş yoktur. Tekrardan katılımınız, verdiğiniz destekleriniz İçin teşekkür eder, daha çok desteğinizi talep erderim” dedi.

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya’da bir selamlama konuşması yaptı.

Akyayla köyü Derneği piknik şöleninde İbrahim Yılmaz’ın türküleri, davul zurna, çekiliş, helva Yarışması, Çocuklar arası yarışma gibi etkinlikler yer aldı.

Piknik şölenine; ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞİDEF Avrupa Yakası Başkanı Fevrü Demir, ŞİDEF Teşkilat Başkanı Kaynakbaşı köyü dernek Başkanı Birol Boz, ŞİDEF Anadolu Yakası Başkan Yardımcısı Konaklı köyü Derneği Başkanı Özal Kara, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Ozanca Köyü Dernek Başkanı Selahattin Uslu, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Boğazyayla köyü Derneği başkan yardımcısı Orhan Celep, ŞİDEF Genel Sekreter Yardımcısı Arıtaş köyü Derneği yönetim kurulu üyesi Harun Gülap, ŞİDEF Yönetim Kurulu Üyesi Yeşilbük Beldesi Derneği başkan yardımcısı Cemil Sarı, ŞEKAV Genel Başkan Yardımcısı Ali Bal, Ataşehir Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı Alperen Bal, Arıtaş köyü Derneği yönetim kurulu üyeleri Namık Yılmaz, Lokman Çelik, Yeşilbük Beldesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Şahin ve çok sayıda Akyayla köylü katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48