banner333

banner309

Köse Derneği'nde Tuncay Kesler Dönemi

Gümüşhane Köse İlçesi Derneği^nde yapılan Genel Kurulda Mustafa Akgül 6 yıl başkanlık yaptığı görevini Tuncay Keslere devretti.

Dernek 11.04.2013, 20:54
Köse Derneği'nde Tuncay Kesler Dönemi
banner400

İstanbul Şirinevler Köse Derneği'nde yapılan Genel Kurulda eski başkan Mustafa Akgül tekrar aday olmayacağını ifade etmesi ile Tuncay Kesler aday olduğunu bildirdi.Genel Kurul üyelerinin takdiri ile Köse İlçe derneğinin yeni başkanı Tuncay Kesler oldu. 

Başkan Kesler, önceki  dönem başkanımız Mustafa Akgül, çalışmaları ve hizmetleri ile tüm Köse'lilerin gönlünü kazanmış başkanımızdır.Kendisi tekrar aday olsaydı ben olmayacaktım. Ama bundan sonraki süreçte de hep birlikte bu gemiyi götüreceğiz.Yeni dönemde eski dönemde görev alan arkadaşlarla iletişimlerini sürekli kılacaklarını birlik ve beraberliği tesis etmek için sürekli yanyana olacaklarını belirtti.
Yeni başkan Kesler,  amaçlarının "Köse Derneği olarak projelerle yol alan, hedefleri ve planlarını Köse'li hemşerilerimizle birlikte çalışarak başarmak" olduğunu ifade etti.Gerek Köse ilçemizde yapılması planlanan projelerde olsun gerekse İstanbuldaki hemşerilerimizin kaynaşması ve dayanışması olsun birçok faaliyeti bir plan dahilinde tek tek icra edeceğiz. Derneklerde gönüllülük esastır, hemşerilerimiz hem Köse'ye hem birbirlerine samimice değer veren gönül insanlarıdır.Bu yolculukta inşallah çok işler yapacağız. 
Şimdiye kadar dernek yönetiminde emek veren tüm hemşerilerimize, yöneticilerimize, dernek üyelerimize, iş adamlarımıza kısacası gönüllü ve görevli herkese şükranlarımızı sunuyor, geçmiş yönetimimize de başta eski başkanımız Mustafa Akgül olmak üzere şükranlarımızı sunuyorum, dedi. 
..

Bizler de haber29 gazetesi olarak Köse Derneği yeni başkanı ve yönetimine başarılar dilerken, emektar hemşerimiz Mustafa Akgül başkan'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (7)
tahsin kalkan 11 yıl önce
köse derneğine yeni seçilen başkan Tuncay kesler ve yeni yönetim ekibine başarılar dilerim tahsin KALKLAN TRABZON
yusuf kesler 11 yıl önce
Köse Derneği'nin yeni başkanı olan abimiz Tuncay Kesler'e başarılar dileriz. Hayırlı olsun
bayram taşkın 11 yıl önce
tuncay başkana görevinde başarılar dileriz.hayırlı olsun inşallah
muhammet şen 11 yıl önce
Köseye hizmet konusunda eski başkanımıza ve yeni başkanımıza teşekkürler.Yeni görevinde sayın tuncay kesler e başarılar diliyorum
ozgun guner 11 yıl önce
Abi hayırlı ugurlu olsun ALLAH'ım utandırmasın gorevini basarı ile yapacagına inanıyorum
tuncaykesler 11 yıl önce
Tebriklerinize teşekkür ederim.
Şafak KESLER 11 yıl önce
Mustafa AKGÜL kardeşimize yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı tüm kalbimle teşekkür ediyorum.Bayrağı devralan kardeşimize de başarılar diliyorum.Allah utandırmasın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57