banner333

banner309

GÜBDER’de Erol Tekçe Dönemi Başladı

Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara DSİ Tesisleri Sabah Kahvaltısında bir araya geldi.

Dernek 02.09.2013, 13:00
GÜBDER’de Erol Tekçe Dönemi Başladı
banner400
 Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği  (GÜBDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara DSİ Tesisleri Sabah Kahvaltısında bir araya geldi. Mevcut Başkan Kemal Nalçacı; GÜBDER Başkanlığı yanı sıra Türkiye Bilişim Derneği Başkanlığı görevini de yürütmesi ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle GÜBDER Başkanlığı görevini daha iyi bir şekilde yapmak üzere başka bir arkadaşımıza devretmesi gerektiğini belirterek yönetim kurulu üyelerine bu güne kadar ki çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.


GÜBDER Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile Erol Tekçe seçildi. Baki Turan Tuncel, İsa Yılmaz, Coşkun Çildoğan, Aslan Kılıç, Şahin Aygün, Emin Yıldız, KemelattinvUstaoğlu, Eren Cangül, Serdar Gül, Aşkın Oytun, Aysun Sincanoğlu, Selma Kırmaz, Ekrem Yıldız toplantıya katılanlar arasında yer alırken MEMURSEN Kadın Kolları Genel Başkanı Değerli Hemşerimiz Berrin Akıntürk Kazancı‘da davete katılanlar arasındaydı.




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Birol KARA 11 yıl önce
Hepsi Birbirinden kıymetli Memleket sevdalısı Kardeşlerimi tebrik ediyorum ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Kurulduğu tarihten bu güne kadar emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.Selam ve sevgilerimle
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45