banner333

banner309

GİYAD İftarda KANAL29 için Ulusal Medya Dedi

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD ) yönetimi istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi.K.Çekmece de bir araya gelen dernek yönetimi iftarın ardından durum değerlendirmesi yaptı.

Dernek 30.07.2013, 01:43
 GİYAD  İftarda  KANAL29 için Ulusal Medya Dedi
banner400

Dernek Başkanı Yüksel Yalçın; "Giyad STK yolculuğunda 6.yılını geride bıraktığı bu günlerde, en kritik gündemi Gümüşhane'nin ulusal basını haline gelmesi için çalışılan Kanal29 projesidir. Kanal29 için en büyük arzumuz hemşerimiz olması sebebi ile Dsmart öncelikli olmak kaydı ile  ulusal medyada hemşerilerimize ve ülkemize hizmet vermek olacaktır. Bu çalışma ülkemizin dörtbir yanında  başta gurbetteki hemşerilerimiz olmak üzere  Gümüşhane’nin gelişimine  büyük oranda değer katacaktır. Bu çalışma bizler içi; en öncelikli sosyal sorumluluk projesidir.Bu konudaki  çalışmalarımız titizlikle yürütülmektedir.Eylül ayı içinde  Kanal29 yönetim kurulu ileyeni dönemi değerlendirerek ciddi bir çalışma yapacaklarını ifade etti."

 Danışma Kurulu Başkanı Yüksel  Hamzaoğlu ise, Giyad STK lar içinde proje nitelikli çalışmaları ile adını duyuran ve bu çizgide devam etmesini arzuladıklarını  ifade ederek, GÜMÜP bir projedir, Haber29 bir Projedir, Kanal29 başlı başına bir projedir dedi.
İstişare Kurulu Başkanı Ramazan Kahvecinin birbirini tanımayan birçok hemşerimize Giyadın dostluk köprüsü kurduğunu ve birbirine yakınlaşan sosyal yakınlığa hizmet ettiğini, zaten bir STK anın en önemli görevinin de bu değerin üretilmesidir, bunun kıymetinin bilinmesi  gerektiğini ifade etti.
Başkan Yardımcısı Tuncay Orakçı, herkesin birlik ve beraberlik adına gayret ettiğini ancak çıtayı her zaman daha yukarıda düşünmek gerektiğini o yüzden komisyonları daha etkin çalıştırılmasına dikkat çekti . Ayrıca bayramın son günü dernek merkezinde bir bayramlaşma programı yapılacağını ifade etti. Başkan yardımcısı  Serkan Kaya gündemimiz memleketimiz, gayretimiz memleket, her birimizin buradaki beraberliği Gümüşhane adınadır, gerisi detaydır, e mutlu değerlerinin sahibi hemşerilerimize, dedi.
Programda Yönetim kurulu üyelerinden Sezai Efe, derneğin ekonomik yapısına destek verilmesini,  Erdal Çiçek,beraberlikleri her alanda güçlendirmeli, birbirimizin işyerlerini ziyaret edilmesini hemen programa alınmasının yanında,  Davut Ficil,Erdoğan Kaya,Yüksel Kaya,Necmettin Eryılmaz,Tamer Orakçı,Yavuz Ulutaş,Yüksel Eryılmaz, Hüseyin Kaya, Kemal Ulutaş,Reşat Sağırkaya nın yanında üyelerden Nidai Efe,Sinan Celep,Hasan Gündüz, Alaattin Gündüz,Kanal29 un teknik ekibinden Coşkun Merdan,Bayram Küçük gündeme ilişkin görüşlerin alındığı toplantı birlik beraberlik mesajları içinde geçti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38