banner333

banner309

Gümüşhane'nin Meşhur Ekmeğinden Kaçak Silah Çıktı!

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda il dışına gönderilmeye çalışılan el yapımı kaçak silah, içi oyulan ekmeğe yerleştirilmiş halde bulundu.

Asayiş 22.03.2024, 17:59
Gümüşhane'nin Meşhur Ekmeğinden Kaçak Silah Çıktı!
banner400

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından  düzenlenen operasyonda il dışına gönderilmeye çalışılan kaçak silah, içi oyulan ekmeğe yerleştirilmiş halde bulundu. 

Ebadı ve lezzeti nedeniyle il dışına koliler halinde gönderilen Araköy ekmeğinin içerisine yerleştirilen kaçak silah, alınan istihbaratın ardından bomba arama köpeği ile yapılan operasyonda ele geçirildi.

Konu ile ilgili açıklama Gümüşhane Valiliği tarafından yapılırken, şu ifadelere yer verildi; "Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde, M.Ç. isimli şahsın el yapımı ruhsatsız tabancayı satmak için otobüs ile İl dışına göndereceği bilgisi alınmıştır. 

Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden, ekiplerimiz ve bomba arama köpeği ile yapılan arama neticesinde, ekmeğin iç kısmına oyularak yerleştirilmiş 1 adet 9 mm çapında el yapımı ruhsatsız tabanca ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52