banner333

banner309

İstanbul Gümüşhane Spor'da Ahmet KAYA Dönemi

İstanbul Amatör Futbol camiasının Turuncu Mavili Kağıthane Temsilcisi İstanbul Gümüşhane Spor'da yapılan olağanüstü genel kurul ile Başkanlığa Ahmet KAYA seçildi.

Spor 08.10.2021, 08:35 08.10.2021, 08:42
İstanbul Gümüşhane Spor'da Ahmet KAYA Dönemi
banner400

İstanbul amatör futbol camiasının Turuncu Mavili Kağıthane Temsilcisi İstanbul Gümüşhane Sporda Yapılan Olağanüstü Genel Kurul İle Yönetim Kurulu Başkanlığına İş Adamı Ahmet KAYA oy birliği ile seçildi. Daha önce yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına Av. Ferhat Hasan KARAGÖZ seçildiyse de kendisi sağlık nedenleriyle görevden azlini talep etmiş ve sonrasında tekrar genel kurula gidildi. KARAGÖZ bayrağı yol arkadaşı, genç iş adamı Ahmet KAYA ya devretti. Pandemi öncesinde yer aldığı 1. Amatör Kümede şampiyon olan İst. Gümüşhane Spor Ahmet KAYA önderliğinde bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek.

Ahmet KAYA Kimdir ?

1985 İstanbul doğumlu olup aslen Gümüşhaneli olan Ahmet KAYA; evli ve iki evlat babasıdır. Henüz genç yaşta 2007 yılında kurduğu Onur Makine Güç Sistemleri Firması ile yeri makina üretimi yapan KAYA; bugün yüzlerce işçiyi istihdam eden Onur Color Şirketler Topluluğu çatısı altında işlerini yürütmekte, ürettiği yerli ve milli makinaları dünyanın dört bir yanına ihraç etmektedir. Hali hazırda; GÜDEF ve GÜSİAD gibi Gümüşhane camiasının önemli sivil toplum kuruluşlarında başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevleri bulunmasının yanı sıra kurucusu olduğu “Gadalar” İsimli Gümüşhane Spor Taraftar Gurubunun da onursal başkanlığı ve yine bir diğer süper amatör küme takımı Şirintepe Spor Kulübünde asbaşkanlık görevini de başarı ile sürdürmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38