banner333

banner309

Osman Akgül: Ülkeyi Bahçeli'nin Kaprislerine Teslim Etmeyin

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Osman Akgül başta MHP tabanı olmak üzere tüm seçmenlere seslendi.

Siyaset 08.10.2015, 16:25 09.10.2015, 08:59
Osman Akgül: Ülkeyi Bahçeli'nin Kaprislerine Teslim Etmeyin
banner400
1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti tarafından Gümüşhane'de aday gösterilen Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün Gümüşhane'deki personeliyle buluştu. Buluşmaya Milletvekili Adayı Osman Akgül'ün sözleri damga vurdu. 

Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklenen Osman Akgül, "Sizden ricam 1 Kasım'da sandığa gittiğinizde tüm ideolojilerinizi bir kenara bırakın ve ülkeyi bazı kişilerin kaprislerine teslim etmeyin. Ülkenin geleceğini, gençlerimizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünün ve her şeye hayır, hayır, hayır diyen bir zihniyet yerine, ülkesinin menfaati için elini taşın altına koyan bir iradeye oy verin. Artık Türkiye'nin zaman kaybetme lüksü yok. Huzurun, barışın, kardeşliğin ve refahın devam edebilmesi için güçlü bir iktidar şarttır. Buna en yakın parti de 13 yıldır sizin lütfunuzla iktidarda olan AK Parti'dir" dedi. 
Meral Akşener ve Tuğrul Türkeş İle Son Darbeyi Vurdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin devlete karşı sorumluluğunu yerine getirmediğini belirten Osman Akgül, Bahçeli'nin kendisinden başka kimseyi düşünmediğini söyledi. Osman Akgül, "Bahçeli'nin kaprisleri öyle boyutlara ulaştı ki devleti için elini taşın altına koyan Tuğrul Türkeş'i babasının partisinden kovdu. MHP tabanının Meral Akşener'e olan teveccühünü kıskanıp koltuğunu kaybetmemek için Sayın Akşener gibi bir hanımefendiyi parti dışı bıraktı. Artık MHP'li kardeşlerimin Bahçeli'nin bu zulmüne dur demesi gerek. Bahçeli tabanından ayrı hareket edip istediğini yapabileceğini zannetmemeli. Ben inanıyorum ki MHP tabanı 1 Kasım'da sandıkta Bahçeli'ye çok sert bir mesaj verecek ve MHP'nin yönetimi tazelenecek" dedi. 

Partileri Kıyasladığınızda Gerçek Milliyetçi, Gerçek Vatansever AK Parti'dir. Konuşmasının devamında 7 Haziran sonrası yaşananları değerlendiren Osman Akgül, "Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen içerideki ve dışarıdaki düşmanlar, ülkemizde kaos ortamı oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nitekim 7 Haziran sonrası AK Parti güçlü bir şekilde iktidar olamayınca ve hükümet kurulamayınca bunu fırsat bilen kanlı terör örgütü PKK saldırılarına yeniden başladı. Ancak PKK'nın bilmediği iki şey vardı. Birincisi; Türkiye artık eski Türkiye değil. Milli savunma hamlemiz sayesinde yerli uydularımız ve insansız hava araçlarımız teröristlerin yerini belirliyor ve yine yerli üretim tüfeklerimiz, toplarımız, tanklarımız, helikopterlerimiz ve füzelerimiz ile PKK'lıların inlerini başlarına yıkıyoruz. İkincisi ise bu ülkede vatan ve millet sevdasıyla elini taşın altına koyan bir AK Parti gerçeği var. Her türlü ulusal ve uluslararası baskılara rağmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu terör örgütlerine yönelik operasyonları kararlılıkla sürdürülmesi talimatını vermiştir. İşte gerçek milliyetçilik budur, gerçek vatanseverlik budur. Bu ülkede kaos ortamı oluşturmak için şer odakları ile ortaklık yapıp ardından milliyetçilik propagandası yapmak vatanseverlik değildir. Emin olunuz ki PKK'yı da onun bütün uzantılarını da AK Parti yok edecektir" dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27