banner333

banner309

Koç ve Yüsküp'ten Gümüşhane Çıkartması

Büyük Birlik Partisi'nden ses getirecek program; Koç ve Yüsküp'ten Gümüşhane Çıkartması

Siyaset 09.06.2022, 09:19 09.06.2022, 09:22
Koç ve Yüsküp'ten Gümüşhane Çıkartması
banner400

Bir takım programlar için şehrimize gelen Büyük Birlik Partisi Yüksek Danışma Kurulu başkanı, Genel Başkan Başdanışmanı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Tuna Koç ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nden Sorumlu MKYK Üyesi Alparslan Güngör Yüsküp Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve ziyaretlerinden sonra partililerle akşam yemeğinde bir araya geldiler.  

Partililerin her birine ayrı ayrı ilgi gösteren başkan Destici'nin kurmayları programa katılımdan ve partililerdeki heyecandan memnun kaldıklarını ifade ettiler. 

Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu ve ekibinin  konuk olarak katıldığı programda Başdanışman Koç'un "Uç beğleri" olarak adlandırdığı ilçe başkanları, Büyük Birlik Partisi'nin Gümüşhane' deki tek belediyesi olan Ünlüpınar Beldesi'nin Belediye Başkanı Ahmet Nas ve Kelkit, Ünlüpınar, Yeşilbük, Öbektaş meclis üyeleri ve çok sayıda partili ve Alperen Ocakları mensubu hazır bulundu. 

Programda konuşma yapan Koç Büyük Birlik Partisi ve partilileri " yurt açanların yanındadır, yurt kuranların yanındadır. Büyük Birlik Partisi'nin kuruluş felsefesi vatanı, milleti, dini, devleti için mücadele vermektir." İfadeleriyle tanımladı. 

Sözlerine devam eden Koç Partililere partinin Cumhur İttifakı'ndaki konumu ile de bilgi verdi. " Büyük Birlik Partisi olarak tabiki iktidar partisinin her yaptığını doğru bulmuyoruz fakat 15 temmuz gecesi Amerika'nın iktidarı bahane ederek devleti hedefe aldığını gördük. Aynı dış güçler 2023 seçimlerinde iktidarı devireceğini açıkça ifade etmişlerdir. İşte fedakar Büyük Birlik Partisi dış güçlerin gayrı demokratik müdehalelerine karşılık Cumhur İttifakı'nda yer almaktadır." 

Koç konuşmasında hükümetin Azerbaycan, Libya ve Suriye politikalarında tam destek verdiklerini ifade etti. Yemek sonrasında Trabzon'dan gelen misafirler, ilçelerden gelen parti yöneticileri ve meclis üyeleri gecenin geç saatlerine kadar iştişarede bulundular. Programda konuşma yapan İl Başkanı Taşkın tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45