banner333

banner309

İhaleler bir bir gerçekleştiriliyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Pekün tüneli ve Pirahmet-Kelkit arası yolun ihalesinin yaklaşık 800 milyon liraya yapıldığını ve yolun yeni projeyle 5 kilometre daha kısalacağını söyledi.

Siyaset 04.12.2017, 13:21 04.12.2017, 08:57
İhaleler bir bir gerçekleştiriliyor
banner400

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Pekün tüneli ve Pirahmet-Kelkit arası yolun ihalesinin yaklaşık 800 milyon liraya yapıldığını ve yolun yeni projeyle 5 kilometre daha kısalacağını söyledi.

Aynı anda hem Vauk hem Pekün tüneli yapılacak

İhalenin ardından yolda çalışmaların başladığını kaydeden Pektaş, “Bu yol hem 5 kilometre kısalacak hem de Kelkit vadisinden girip Gümüşhane vadisinden çıkacağız. 6 bin 350 metre uzunluğunda çift tüp tünel. Bunlar devasa projeler. Bir taraftan Bayburt-Gümüşhane arasındaki Vauk tünelinin inşaatına başlıyoruz, aynı anda Pekün tünelinin inşaatına başlıyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz Kelkit açısından Pöske tünelidir. Oraya Başbakanımız Ahmediye tüneli diyor. Bunlar çok önemli ve büyük projeler” dedi.

Barajlar birer birer ihale ediliyor

15 Kasım’da Ünlüpınar Barajının ihalesini yaptıklarını, 18 Aralık’ta Çambaşı barajının ihalesine çıkacaklarını, aralık ayı içerisinde de Sökmen’in ihalesine çıkacaklarını ifade eden Pektaş, “Gün geçmiyor ki Kelkitimizde, Gümüşhanemizde yeni bir projenin, işin müjdesini vermeyelim. Bunlar güçlü iktidarla oluyor. Gümüşhane insanımızın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, AK Partimize duyduğu güvenin, verdiği desteğin neticesinde bu hizmetler bir bir geliyor” diye konuştu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, özellikle 4-5 yıldan beri Türkiye’ye karşı yürütülen çökertme ve geriletme harekatına son dönemlerde yenilerinin de eklenmeye başladığını söyledi.

Yaptığı değerlendirmede özellikle ABD’nin hem MİT krizinde hem gezi olaylarında hem 17-25 Aralık’ta hem de 15 Temmuz’da taşeronları vasıtasıyla başarttıramadığı işi ‘Siz beceremediniz, şimdi ben yapmak istiyorum’ diyerek Reza Zerrab üzerinden yapmaya çalıştığını ve ABD’nin orada adeta bir tiyatro oynamaya başladığını söyledi.

“Gümüşhane bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın yanında, arkasında olmaya devam edecek”

Tüm bunların Türkiye’ye diz çöktürmek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı siyaseten zayıflatmak amacıyla yapıldığını belirten Pektaş, “Ama herkes şunu çok iyi bilsin ki Cumhurbaşkanımız bugünlere mücadele ederek, göğsünü herşeye siper ederek geldi. Gümüşhane bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın yanında, arkasında olmaya devam edecek” dedi.

“Artık bu ülkede iftira siyasetine yer yoktur. Bu tür insanların istifa etmesi, siyasetten tasfiye edilmesi lazım”

Böyle sıkıntılı günlerde ana muhalefet partisinin hemen devreye girdiğini anımsatan Pektaş, “Kılıçdaroğlu bugüne kadar AK Parti, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımızla ilgili bir sürü iddiada bulundu. Hiçbirinin karşılığı çıkmadı. Hepsi fos çıktı, yalan çıktı. Şimdi yine eline tutulan bu belgelerle özellikle ABD’de görülen davanın tarihine denk gelen bir dönemde elindeki bu belgelerle Cumhurbaşkanımıza, ailesine, yakınlarına çamur atmaya, iftira atmaya devam ediyor. Ancak gördük ki bunların hiçbirisinin bir karşılığı yoktur. Kendisinin iddia ettiği konuların hiçbirisi o belgelerin içerisinde yoktur. Allah’ın izniyle bu da tutmayacak. Cumhurbaşkanımız bu işin peşini bırakmıyor, bizde millet olarak bırakmayacağız. Artık bu ülkede iftira siyasetine yer yoktur. Bu tür insanların istifa etmesi, siyasetten tasfiye edilmesi lazım” diye konuştu.

“Bu süreçten Türkiye çok güçlü bir şekilde çıkacaktır”

Çamur at izi kalsın ve iftira siyasetiyle bir yere gidilemeyeceğini dile getiren Pektaş, “İnanıyorum ki bu süreçten Türkiye çok güçlü bir şekilde çıkacaktır. Türkiye üzerinde oynanan oyunları biliyoruz. O yüzden Cumhurbaşkanımızla bu kadar uğraşıyorlar. Türkiye’yi köşeye sıkıştırıp eskiden olduğu gibi yanağına tokat vurularak bir kenarda bekletilen ülke zannediyorlar ama Türkiye o günleri çoktan geride bıraktı. Artık Türkiye lideriyle, milletiyle, ordusuyla, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla emin adımlarla hedefine ilerliyor. Artık Türkiye imparatorluk dönemlerinde olduğu gibi yeniden tarih sahnesine çıktı. Bu kutlu yürüyüşümüzden bizi kimse döndüremeyecektir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37