banner333

banner309

Günel: Gençlik önünü kendi açmalı

CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı aynı zamanda Gümüşhane Şiran Yeniköy dernek başkanı olan Mehmet Günel, görevi devralmasının ardından ilk ziyaretini Sarıyer Posta Gazetesine gerçekleştirdi. Genel Yayın Yönetmeni Pehlivanoğlu'na açıklamalarda bulunan Günel, "Gençlik, önünü kendi açmalı" dedi.

Siyaset 06.04.2018, 20:06
Günel: Gençlik önünü kendi açmalı
banner400

CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel ve Başkan Yardımcısı Mertcan Uluevli, Sarıyer Posta Gazetesi’ni ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile bir araya gelen Başkan Günel, çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 3 ay önce göreve başladığını ve ilk ziyaretini Sarıyer Posta Gazetesine gerçekleştirdiğini belirten Günel, “Kendimizi, hizmetlerimizi ziyaretlerimizle kamuoyuna daha iyi anlatacağız. Bizleri gazetelerinde yer veren insanlara dokunmak istiyoruz. Eleştiriye her türlü açığız. Genç olduğumuz için hata yapmaya çok müsaidiz. İnsanlarla etkileşim haline geçerek bu hataları en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi. 

"Önemli etkinliklere imza atacağız"

Başkan Günel, gençliğin daha fazla söz sahibi olması gerektiğini dile getirerek şöyle devam etti: “Gençliğin önü açılmalı sözüne katılmıyorum. Gençlik, önünü kendi açmalı. Konuşarak değil eylem ve etkinliklerle bir yere varılabileceğini düşünüyoruz. Farkındalık yaratarak önemli etkinliklere imza atacağız. Siyasetin içerisinde insanlarla diyalog halinde olursak daha sağlıklı yürüyeceğini düşünüyoruz.”

Sarıyer’de her sandık başına bir genç

Gençlik Kolları olarak, kadına şiddet ve çocuk istismarına karşı eylemler düzenlediklerini belirten Mehmet Günel, toplumun tüm sorunlarına değinen programları sürdüreceklerini belirtti. 2019 seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanmasına ilişkin bir çalışma yapmak istediklerini kaydeden Başkan Günel, “Sarıyer’de 600’den fazla sandık var. Her sandık başına bir genç istiyoruz. Böylece gençler, seçim güvenliğini sağlayarak halkın oylarına sahip çıkacak” şeklinde konuştu.

"Her mahallede gençlerle buluşacağız"

“Gençlik sessiz çoğunluktur” ifadesini kullanan Günel, sessiz çoğunluğun, seslerini yükseltmesi için çalışacaklarını dile getirdi. Günel, “Önümüzdeki dönemde Sarıyer’deki her mahalleye gideceğiz. Orada yaşayan gençlerin sorunlarını bizzat onlardan dinleyeceğiz. Gençlik kolları tüm partilerde geri hizmet olarak kullanılıyor. Aksine itici güç olarak öne çıkarılması gerekiyor. Biz bunu Sarıyer’de başarmak istiyoruz. Aynı şekilde kadınların da daha aktif olması gerektiğini düşünüyoruz. Kadınların kurtulması demek insanların kurtulması demektir” dedi.

Günel’den Sarıyerlilere davet

Buluşma dolayısıyla Pehlivanoğlu’na teşekkür eden CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel, 18 Mart Pazar Günü Çanakkale Şehitleri ve Afrin kahramanları için Ayazağa Yeşiltepe’de lokma dağıtacaklarını belirterek tüm Sarıyerlileri etkinliğe davet etti.

Pehlivanoğlu: Görevinizde başarılar diliyorum

Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Gençlik Kollarının yapmış olduğu çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı eylemlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: Sarıyer Postası

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09