banner333

banner309

Kürtünlü Kayıp Kadın Tirebolu'da Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde hem yerel basında, hem internet sitelerinde, hem de Gümüşhane sokaklarına asılan ilanlardaki kayıp kadının Giresun’un Tirebolu ilçesinde olduğu öğrenildi.

Kürtün 08.12.2017, 10:03 08.12.2017, 10:03
Kürtünlü Kayıp Kadın Tirebolu'da Ortaya Çıktı
banner400

Geçtiğimiz günlerde hem yerel basında, hem internet sitelerinde, hem de Gümüşhane sokaklarına asılan ilanlardaki kayıp kadının Giresun’un Tirebolu ilçesinde olduğu öğrenildi.

Kürtün ilçesi Üçtaş Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve geçtiğimiz Mart ayında Yaşar Kutlu ile evlendiği bilgisine ulaşılan Murat Kutlu kızı Gülseren Kutlu’nun Tirebolu’da olduğu, emniyet güçleri tarafından yerinin bilindiği ancak bu bilginin kadının ailesi ile paylaşılmadığı kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz baba Murat Kutlu, kızının 26 Kasım Pazar günü sabah saat 08.30’da evden ayrıldığını o günden bu güne kızını aramakta olduğunu söyledi.

Kızının çorabı kirlense değiştirecek çorabı olmadığını dile getiren Baba Kutlu, “Kızım nüfus kayıtlarına göre 27 Temmuz 2000 doğumlu. Gerçek doğum tarihi ise 27 Temmuz 1999. Kızım son olarak Pazar günü bendeydi. Onu götürüp kendi evinin yakınına kadar bıraktık. Daha sonra eve gitmediğini veya gidemediğini, geri döndüğünü öğrendik. Ben kızımı bulup neden geri döndüğünü sormak istiyorum” dedi.

Kızı ile ilgili en son önceki gün Tirebolu emniyet güçleri tarafından kendisine ulaşıldığını belirten Baba Kutlu, “Bana kızımı bulduklarını söylediler. Sadece iyi olduğunu ve geri dönmek istemediğini bilmemi istemiş. En azından kızımın nerede olduğunu bana söylesinler, beni kızımla görüştürsünler. Kaç gündür kar yağıyor. Kızımdan haber alamadıkça Kürtün’e yağan bu kar aynı zamanda benim yüreğime de yağıyor. Kaç gündür yemek yemedim. Birkaç bardak çay ile Espiye’de Tirebolu’da 4 gün gezdim” diye konuştu.

Kızın annesinin de bunalıma girdiğini söyleyen Baba Kutlu, “Hepimiz merak içerisindeyiz. Annesi yaşadığı bunalım ve belirsizlik nedeniyle birkaç kez baygınlık geçirdi. Hastaneye götürüp serum taktırdık şimdi nispeten iyi durumda” ifadelerini kullandı.

İçinde bulunduğu durum nedeniyle geceleri uykusuz geçirdiğini aktaran Baba Kutlu, “Bana Kızımla ilgili Tirebolu emniyetinden bilgi versinler. Nerede ve nasıl olduğunu neden böyle bir şey yaptığını kendisine sormak istiyorum. Onunla görüşmek, iyi olduğunu kendi gözlerimle görmek istiyorum” ifadeleri ile yetkili mercilerden kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09