banner333

banner309

Kürtün Spor Salonu İhale Edildi

Gümüşhane’de kapalı spor salonu olmayan tek ilçe konumundaki Kürtün ilçesi de spor salonuna kavuşuyor.

Kürtün 03.01.2013, 16:03
Kürtün Spor Salonu İhale Edildi
banner400

 İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Şen ve Yücel Yusufoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın’ın ‘spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak’ sözünden hareketle ihalesi yapılmayan tek ilçe konumundaki Kürtün Kapalı Spor Salonunun ihalesinin yapıldığını söyledi.

 Şen ve Yusufoğlu, Kürtün ilçesinde yaklaşık 7 yıldır mücadele ettikleri kapalı spor salonu ihalesinin bugün saat 10.00’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirdiğini belirterek, “Yıllardır bekleyen spor salonu nihayet yapılacak” dedi.

 Şehit Yusuf Tüfekçi caddesinde bulunan yeni Devlet Hastanesinin yanında yapılacak olan ve arsası İl Özel İdaresi ile Devlet Su İşleri tarafından düzenlenen bölgede 2 bin metrekare alanda yapılacak olan 250 kişilik kapalı spor salonunda soyunma odaları, yönetici odaları ve duş gibi bütün birimlerin olduğunu belirten Şen ve Yusufoğlu, ihaleye 5 firmanın girdiğini ve ihaleyi alan firmanın önümüzdeki günlerde kurum tarafından açıklanacağını söyledi.

 Yaklaşık 7 yıldan beri bu tesisin ilçeye kazandırılması için çaba gösterdiklerini dile getiren Şen ve Yusufoğlu, özellikle Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın’ın sıkı takipleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan’ın da yoğun çabaları sonucunda işin nihayete erdiğini ve en kısa zamanda ilk kazmanın vurulacağını ifade etti.

 Şen ve Yusufoğlu, Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, İl Müdürü İsrafil Aslan, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, AK Parti il ve Kürtün ilçe teşkilatı ile emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39