banner333

banner309

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Şölen Havasında Kutlandı

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet töreninde 314 öğrencimiz mezuniyet sevincini yaşadı.

Kelkit 01.07.2022, 08:45
Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Şölen Havasında Kutlandı
banner400

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulumu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet töreninde 314 öğrencimiz mezuniyet sevincini yaşadı.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu kampüs alanında yapılan törene, Kelkit Kaymakamı Sayın Aziz Onur AYDIN, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Bayram NAZIR, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz NAS, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Candan FETVACI, Gümüşhane Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Sayın Fatih YALÇIN, Kelkit Aydın Doğan MYO Müdürü Doç. Dr. Sayın Rıdvan ŞAHİN, Şiran Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sayın Halil YOLCU, Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Sayın Canan SANCAR ÖZKÖK, Kelkit İlçe Emniyet Müdürü Sayın Oğuz Han ŞEKER, Kelkit İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Sayın Okan KAYA, kurum amirleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerin tören alanına girmesi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından; okul birincisi Veterinerlik Bölümü öğrencisi Ertuğrul ÖZTÜRK’ün konuşması ve yaş kütüğüne birincilik plaketini çakmasıyla devam etti. Ertuğrul ÖZTÜRK konuşmasında, iki yıl önce büyük hayallerle çıktığımız bu zorlu ve bir o kadar da keyifli yolculuğu bugün burada sonlandırmanın buruk bir sevincini taşıyoruz. Çünkü alıştığımız, sevdiğimiz, değerli anıları paylaştığımız okulumuzdan ve arkadaşlarımızdan ayrılıyoruz. Fakat hepimizin de bildiği gibi her veda; yeni, güzel ve umutlu başlangıçlara açılan bir kapıdır. 

Okulumuzu böylesine güzel bir dereceyle bitirmek benim tek başıma elde ettiğim bir başarı değildir. Bu başarıda ailemin, hocalarımın ve arkadaşlarımın da payları bulunmaktadır. Başta her türlü maddi ve manevi katkılarıyla yoluma ışık tutan ve bana güç veren aileme bütün içtenliğimle buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere alanlarında her türlü bilgi ve deneyimi aktararak bizi başarıya taşıyan, bize anlayışla ve sevgiyle yaklaşan saygıdeğer hocalarıma bütün kalbimle şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum ifadelerinde bulundu.  

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Sayın Rıdvan ŞAHİN yaptığı konuşmasında, bugün hem mutluyuz, hem de gururluyuz. Çünkü 314 son sınıf öğrencimizi mezun etmenin heyecanını, pırıl pırıl gençlerimizi hayata uğurlamanın, ülkemize kazandırmanın gururunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Hızla değişen ve dönüşen dünyada, bir yandan bilgiyi yöneten ve dönüştüren, diğer yandan geleceği oluşturan gençleri yetiştiren kurumlar olarak üniversiteler, her geçen gün önemlerini daha da artırmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen “Her İle Bir Üniversite” projesi büyük önem taşımaktadır. Bu proje kısa bir süre içinde meyvelerini vermiş olup bunun somut ve en iyi örneklerinden birisi de Gümüşhane Üniversitesidir. Mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Vatanına, milletine, ana-babalarına hayırlı evlat olmalarını temenni ediyorum. Gençlerimizin bugünlere gelmesinde emeği olan anne-babaları ve hocaları başta olmak üzere hepsine şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum ifadelerinde bulundu. Ayrıca eğitim-öğretimin her aşamasında bizlere maddi ve manevi destek sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim ZEYBEK’e, Kelkit Kaymakamı Sayın Aziz Onur AYDIN’a, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz NAS’a, Aydın Doğan Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın Aydın DOĞAN’a, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Sayı Candan FETVACI ve vakıf yönetimine,  Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine, Siyasi ve Sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı.

Kelkit Kaymakamı Sayın Aziz Onur AYDIN, Gümüşhane Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sayın Bayram NAZIR, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz NAS yapmış olduğu konuşmalarda mezun olan öğrencilere başarılar dilediler.

Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Candan FETVACI, konuşmasında; “Bundan neredeyse 20 yıl önce bu okulu kurarken Aydın Doğan Vakfının amacının bölgenin gençlerine en iyi şartlarla eğitim ve öğretim olanağı sağlamak, onları dünya standartlarında yetiştirmek olduğunu ifade etti. Önce Atatürk üniversitesi sonra Erzincan üniversitesi, şimdide Gümüşhane üniversitesi bünyesine katılan Meslek Yüksekokulumuz için Aydın Doğan Vakfı kurucusu ve onursal başkanı Sayın Aydın DOĞAN’ın adını taşıyan bu okulla her zaman yakından ilgilendiğini ve başarılarından gurur duyduğunu belirttiler. Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Candan FETVACI yüksekokulumuzun kuruluşundan bu zamana kadar çok büyük mesafe kat ettiğini,  mezun öğrencilere dönerek yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu ifade ettiler. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her türlü maddi ve manevi desteği sağlayacaklarını belirten Sayın Candan FETVACI, öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

Protokol konuşmaların ardından Gümüşhane Üniversitesi Halkoyunları ekibinin gösterisi ile tören devam etti. Protokol tarafından dereceye giren öğrencilerimize hediyelerinin takdimi yapıldı.

Programda 2021 Yılında yapmış oldukları akademik ve bilimsel çalışmalar sonucu Akademik Teşvik Ödülü almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz. Prof. Dr. Halil YOLCU, Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin PALA ve Dr. Öğr. Üyesi Hacer KAYA hocamıza Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Bayram NAZIR tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Mezun öğrencilerimizin yemin töreni, ardından kep atma ve toplu fotoğraf çekimi ile programın ilk aşaması tamamlandı.

Günün ilerleyen saatlerinde Üniversitemiz bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli sportif faaliyetlerde başarı gösteren takımlara ödülleri taktim edildi. Ödül törenin hemen akabinde Gümüşhane Üniversitesi Öğrenci Müzik Kulübü sahne aldı. Ardından öğrenciler Oytun Eleman’ın muhteşem konseri ve havai fişek gösterileri ile coşkulu bir şekilde eğlendiler.

Haberimize ait video Linkimiz: https://youtu.be/rQp_0wY32jA

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38